Helyi közélet

2013.03.27. 16:47

Miért ne élhetnénk boldogan?

Debrecen - A jegybevételt jótékony célra fordítják: passzív ház épül fogyatékosok számára.

Debrecen - A jegybevételt jótékony célra fordítják: passzív ház épül fogyatékosok számára.Érdemes-e az álmokat kergetni? Miként élhetek boldogabb, teljes életet? Minden emberben megfogalmazódnak ezek a kérdések. Ezekre segít választ találni magyarországi előadásai során a világhírű motivációs tréner és prédikátora, a kéz és láb nélkül született Nick Vujicic, aki megmutatja – fogyatékossága ellenére – nincs számára lehetetlen! Az érdeklődők április 18-20-a között Budapesten, Pécsett és Debrecenben találkozhatnak a „boldogság nagykövetével”.

Egymást motiváljuk

– Nem vagyok egy szuperhős, küldetésem az, hogy inspiráljam az embereket és erőt adjak nekik – kezdte gondolatait Nick Vujicic, aki internetes kapcsolaton keresztül nyilatkozott magyarországi látogatásáról.

– Nekem is, sőt mindegyikünknek szüksége van bátorításra, viszont ehhez az kell, hogy motiváljuk egymást, mindennek ez az alapja. Eddig 44 országban jártam, és nagyon örülök, hogy most Magyarországra jöhetek, hiszen egy ilyen látogatás még jobban erősíti közép-kelet európai gyökereimet is. Sőt, gyerekkoromban magyar gyerekek is voltak körülöttem és a csapatomban is vannak magyar származású emberek. Nagyon várom a találkozást – tette hozzá a motivációs tréner.

Jótékony célt szolgál

Nick Vujicic a cívisvárosban április 20-án 19 órai kezdettel a debreceni Főnix csarnokban lép színpadra. Az előadás különlegessége, hogy a jegybevétel jótékony célokat szolgál, hiszen a teljes összeget az Óbudán felépülő, Magyarország első passzívházként működő szociális intézményének létrehozására fordítják, mely a fogyatékos embereknek biztosít majd lakóotthont.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában