Végzetes döntés

2024.05.30. 09:43

Ugyanolyan hiba okozhatta a vámospércsi tragédiát és a hajdúnánási balesetet is – videóval

Haon.hu

A héten már két súlyos baleset is történt Hajdú-Bihar útjain

Forrás: Napló-archív

Mint arról beszámoltunk már, két ember halálát okozta kedden egy autóbaleset Vámospércsnél, egy további személy pedig súlyos sérülésekkel került kórházba.

A baleset miatt a házaspár mindkét tagja beszorult az autóba
A baleset miatt a házaspár mindkét tagja beszorult az autóba
Forrás: Napló-archív

Mint az a Tényekben elhangzott, a balesetet egy elhibázott előzés okozta. A hírműsor információi szerint a 70 év körüli házaspár éppen hazafelé tartott, amikor szemből egy másik autós letért az útról egy előzés után és nekik csapódott. (Az esetről animációt is készítettek, amely a videóban látható.) A száguldó vétkes sofőr épp a gyerekeiért ment. A házaspár Nyírmártonfalván élt, az ütközés mindössze az otthonuktól 10 kilométerre történt. 

Három gyerek sérült a hajdúnánási balesetben

Ugyancsak egy elhibázott előzés okozta a szerda reggeli, Hajdúnánás és Tiszavasvári között történt balesetet is a Tények beszámolója szerint. Az összetört autót egy nagypapa vezette, aki épp az unokáit vitte. Elhangzott, a sofőr egy kamiont előzött, érintőlegesen neki is ment, ezért csapódott az út melletti területre.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában