Helyi közélet

2016.08.03. 19:38

Életre szóló

<em>Valószínűleg legtöbbünk életében eljön egy olyan esemény, amelybe vagy belehalunk, vagy egy életre szóló élménnyel és tanulsággal leszünk gazdagabbak. A repülős társadalomban napok óta a legnagyobb témát jelentő siklóernyős eset ilyen, átélője, Zsolt szerencsére az élménnyel gazdagabbak táborát gyarapítja</em>. Égerházi Péter írása.

Valószínűleg legtöbbünk életében eljön egy olyan esemény, amelybe vagy belehalunk, vagy egy életre szóló élménnyel és tanulsággal leszünk gazdagabbak. A repülős társadalomban napok óta a legnagyobb témát jelentő siklóernyős eset ilyen, átélője, Zsolt szerencsére az élménnyel gazdagabbak táborát gyarapítja. Égerházi Péter írása.

Nehéz beleképzelni magunkat a helyébe, hogy milyen tanulságokat tud levonni nem mindennapos kalandjából. Annyi biztos, nem hagyta magát, nem esett attól kétségbe, hogy ott a végeláthatatlan felhőben meglegyintette az elmúlás szele, mert azóta már újra repült, bejegyzése szerint teljesen normális körülmények között. Mert egy ilyen eset kapcsán, de már elvonatkoztatva tőle, mindig felmerül a polémia, egy extrém kihívásokra vágyó ember meddig elégszik meg a tuti beválttal, és mikortól kezdi feszegetni a határokat. Mikor érzi úgy: ez ugyan már egy kicsit necces, de még belefér, különben megint megcsinálom ugyanazt, mint már annyiszor. Idővel ugyanis elvész a motiváció, szükség van az újabb kihívásra. Sokan az ilyen embereket felelőtlennek, önpusztítónak tartják, holott csak megteremtik egy kockázatos, de esetleg életre szóló élmény lehetőségét maguknak. Ki-ki vérmérséklete szerint döntse el, mennyire éri meg neki az, amibe rossz esetben bele is lehet halni…

- Égerházi Péter -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában