Helyi közélet
2016.10.25. 11:19
Bronzérmek és negyedik helyek
Erfurt - Balogh Szabolcs és Pozsár Bence bronzérmet, Gajdán Antal és Gajdán Attila, valamint a Hajdúsági Regionális Culinary Team negyedik helyezést ért el a XXIV. Szakács Olimpián Erfurtban.
Erfurt - Balogh Szabolcs és Pozsár Bence bronzérmet, Gajdán Antal és Gajdán Attila, valamint a Hajdúsági Regionális Culinary Team negyedik helyezést ért el a XXIV. Szakács Olimpián Erfurtban.
Ez elmarad az előzetesen kitűzött aranyéremtől. – Ez volt az eddigi legnehezebb versenyem, érdekes eredmények születtek – mondta el a felkészítő Rédai Attila világbajnoki aranyérmes mesterszakács.
- HBN -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre