Választás

2024.06.09. 11:43

Az első szavazó, a rutinos és a polgármester is szavazott Hajdúszoboszlón – fotókkal

Délelőtt továbbra sem kedvez az időjárás a 2024-es választásoknak, a részvételi adatokból azonban az látszik, hogy még sokan gondolják úgy, hogy még a reggeli/délelőtti órákban adják le a voksukat.

Kiss Dóra

Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere és polgármesterjelöltje is leadta szavazatát

Forrás: Tóth Imre

A 2024-es választás Hajdúszoboszló szavazóköreiben is rendben zajlik. A fürdővárosban 9 óra magasságában érkeztünk meg a 2-es számú választókörhöz, ahol nagy nyüzsgést tapasztaltunk. A szavazatszámláló bizottság tagjaitól megtudtuk, reggel óta folyamatosan jönnek az emberek.

Hajdúszoboszlón is zajlik a szavazás haon
Hajdúszoboszló szavazóköreiben is zajlik a szavazás
Forrás: Tóth Imre

Erzsébet egyedül érkezett szavazni, de megosztotta, mindenki megy a családból. – Állampolgári kötelességemnek tartom, hogy éljek a szavazati jogommal – vallja. 

Úgy látja, az elmúlt napokban a választás rányomta a bélyegét a város közhangulatára, mindenki mozgásba lendült, azok is, akik annyira nem vettek eddig részt a közéletben.

Tapasztalatai szerint az egész város erről beszélt, a helyi és az országos viszonyok is foglalkoztatják őket.

Ebben a szavazókörben adta le voksát Czeglédi Gyula polgármester is. 

Sokan kérdezik, hogy izgulok-e, már két héttel ezelőtt is azt mondtam, hogy nincs miért izgulni, a munkát elvégeztük, az adott körülmények között meggyőződésem, hogy mindent megtettünk a város érdekében, bizakodunk abban, hogy ezt az emberek is látják 

– nyilatkozta. 

Az utolsó pillanatban két polgármesterjelölt lépett vissza a fürdővárosban, erről is kérdeztük Czeglédi Gyulát. – Nem nagyon mérlegeltem az ellenzéknek a mozgását, működését, mi magunkkal foglalkoztunk. Az, hogy ott milyen alkuk köttettek, ezzel nem kívánok foglalkozni – húzta alá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában