Sportolók, játékvezetők repültek volna

2024.07.12. 12:35

Az Európai Egyetemi Játékok vendégeit is érinti a debreceni reptér teljes leállása

A szervezők folyamatosan egyeztetnek a sportolókkal és a játékvezetőkkel. A debreceni repülőtér bezárása mintegy 20 résztvevőt érint.

Haon.hu

Az Európai Egyetemi Játékok cívisvárosi résztvevőit is érinti a debreceni repülőtér bezárása, tudatták a Haonnal közleményben a multisportesemény helyi szervezői. Mint írták, a tervezett lezárás ideje alatt mintegy 20 debreceni résztvevő vette volna igénybe a nemzetközi repülőtér szolgáltatásait.

Az Európai Egyetemi Játékok sportolóit is érinti a debreceni repülőtér bezárása
Az Európai Egyetemi Játékok sportolóit is érinti a debreceni repülőtér bezárása
Forrás: unideb.hu

Folyamatosan egyeztetnek a sportolókkal a debreceni repülőtér bezárása miatt

A játékok helyi szervezőbiztossága azonnal és maradéktalanul felhívta az érintett vendégek (sportolók, játékvezetők) figyelmét a nemzetközi repülőtér forgalomkorlátozására, egyben kérte, hogy vegyék fel a kapcsolatot repülőtársaságukkal és gondoskodjanak az utazásuk módosításáról – olvasható a közleményben.

A módosításokról folyamatosan egyeztetnek az Európai Egyetemi Játékok érintett vendégeivel, mindemellett a lehető legrugalmasabban, az utazásmódosításokhoz maximálisan alkalmazkodva kezelik a repterekre és repterekről történő transzfereket, tették hozzá.

Mint ismert, a debreceni repülőtér futópálya a kánikula miatt hibásodott meg csütörtökön, már az esti eindhoveni gép sem tudott leszállni. A hiba javítása az időjárás függvényében legalább egy hétig tart majd.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában