Figyelem!

2024.08.27. 18:43

Végleg megváltozik a közlekedés Debrecen egyik belvárosi csomópontjában

Apró módosítással növelik a Széchenyi utca és a Tisza István utca kereszteződésének áteresztőképességét. A debreceni csomópont finomhangolásával várhatóan egy nap alatt végeznek majd.

Haon.hu

A jelzőlámpaprogramot is át kell majd állítani a kereszteződésben

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Kapacitásnövelő beavatkozást végez a debreceni önkormányzat a Széchenyi utca és a Tisza István utca kereszteződésében, hogy javuljon a csomópont áteresztőképessége. A polgármesteri hivatal keddi közleménye szerint a kereszteződés Tisza István utcai ágán a balra kanyarodó sáv melletti egyenes sávból balra-egyenes sáv lesz a burkolati jelek, valamint a jelzőlámpaprogram módosításával. A beavatkozás után több gépjármű tud majd a városközpont (Piac utca) irányába balra kanyarodni – írták.

Változik a közlekedés Debrecenben, a Széchenyi utca és a Tisza István utca kereszteződésében
Változik a közlekedés Debrecenben, a Széchenyi utca és a Tisza István utca kereszteződésében
Forrás: polgármesteri hivatal

A kivitelezési munkák az időjárástól függően augusztus 29-én reggel 8-kor kezdődnek, és előreláthatóan 15 óráig tartanak.

A közlemény arra figyelmeztet, hogy a munkavégzés ideje alatt a forgalom ugyan folyamatosan biztosított lesz, de a közlekedők az érintett szakaszokon időszakos sávlezárással járó forgalomkorlátozásra számíthatnak. A sofőröket kérik, hogy az új forgalmi rend szerint használják majd a csomópontot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában