:o

2024.08.26. 16:29

1,5 milliárdos Ferrari tankolt egy debreceni kúton, fotók is vannak róla

A kocsi elképesztően ritka, csak néhány százat gyártottak belőle. A német rendszámú Ferrarit a Balmazújvárosi úton itatták meg nemrég.

Haon.hu

A Ferrari egyik csúcsmodelljét, egy LaFerrarit fotóztak le nemrég Debrecenben

Forrás: Shutterstock

Egészen ritka sportautót, egy Ferrari LaFerrarit sikerült lefényképeznie egy debreceni fotósnak nemrég az egyik Balmazújvárosi úti benzinkúton, az erről szóló Instagram-posztot a Vezess.hu szúrta ki. A kocsi rendszáma német hatósági jelzésű, a tulajdonosról viszont semmit nem tudni, tették hozzá.

„Egyszer az életben” pillanat LaFerrarit látni

Arra, hogy valaki egy ilyen autót élőben, a nyílt utcán lásson, igen kevés az esély, hiszen összesen 499 darabot adtak el belőle. A Vezess.hu arra is emlékeztetett, hogy a 2013 és 2018 között gyártott LaFerrari az olasz gyártó abszolút csúcsmodelljeihez tartozik, újkorában csak a Ferrari különleges ügyfelei vásárolhattak ilyet.

A modell manapság 3-4 millió euró környékén cserél gazdát, a nyitható tetős Aperták ennél is drágábban. Ez átszámítva durván 1,5 milliárd forint, szóval a jelenlegi 5 milliárdos hazai lottónyereményből már érdemes lehet beruházni egyre, hiszen befektetésnek is kiváló egy ilyen autó, mivel már nem gyártják, a presztízse  pedig az egekben van – emelte ki a lap.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában