:o

2024.09.17. 08:01

Ennyire bénák voltak a költöztetők? Vagy mi történt a 4-es főúton? – frissítve

Magára hagyott bútordarab árválkodott Kaba és Hajdúszoboszló között hétfő délután. Eddig mások pihentek a kanapén, most egy kicsit ő feküdt le a délutáni szürkeségben.

Haon.hu

Szebb napokat látott (na jó, ne szépítsük: rommá tört) kanapédarab hevert hétfő délután a 4-es főúton, Kaba és Hajdúszoboszló között. Nem tudni, hogy platóról esett le, vagy valaki szándékosan dobta ki az árokpartra, mindenesetre veszélyesen közel feküdt a főúthoz, és valószínűleg össze is csapkodták az arra járó kocsik. Nem teljesen biztos, hogy még ott van, szóval aki úgy gondolja, hogy pont ezzel akarja feldobni mondjuk a tyúkólat, inkább már ne induljon el csak ezért.

Elhagyott(?) kanapé a 4-ese főút mellett
Elhagyott(?) kanapé a 4-ese főút mellett
Forrás: Tóth Imre
Elhagyott(?) kanapé a 4-ese főút mellett
Gazdi, merre vagy?
Forrás: Tóth Imre

Frissítés: Most már teljesen biztos, hogy a kanapé egy járműről esett le, az Asszonysutyorgó nevű Facebook-csoportban ugyanis jelentkezett egy nő, aki abban a kocsiban ült, amelyet majdnem letarolt a bútor. Mint írta, a kanapé hétfőn 15.10 körül repült neki az autójuknak, de szerencsére nem a szélvédőnek, hanem a jármű hátsó részének ütközött. A posztoló szeretné megtalálni a kanapé tulajdonosát. 

Remekül mutatna egyébként a nemrég Hajdúböszörményben elhagyott kanapé mellett, még ha színben annyira nem is passzolnak egymáshoz. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában