Helyi közélet

20 órája

Újabb részlegen rendeltek el a látogatási tilalmat a debreceni klinikán

A rendelkezés szeptember 26-tól visszavonásig érvényes. A látogatási tilalom a Kardiológiai és Szívsebészeti Klinikán lépett életbe.

Haon.hu

Teljeskörű látogatási tilalom lépett életbe a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Nagyerdei Campus Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika Kardiológiai részlegén. A rendelkezés szeptember 26-tól visszavonásig érvényes – olvasható az egyetemi hírportálon.

Teljeskörű látogatási tilalom lépett életbe a részlegen
Teljeskörű látogatási tilalom lépett életbe a részlegen
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Mint írják, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a felső légúti megbetegedések halmozott megjelenése miatt a betegek és a dolgozók védelme érdekében járványügyi megelőző intézkedésként rendelte el a látogatási tilalmat a DE KK Nagyerdei Campus Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika Kardiológiai részlegén.

Több helyen van már látogatási tilalom

A szeptember 26-án, csütörtökön életbe lépett teljeskörű látogatási tilalom visszavonásig érvényes. A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését.

Már több részlegen van tilalom, múlt héten a DE KK Kenézy Gyula Campus Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikán, előtte pedig a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Rehabilitációs részlegén rendelték el

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában