Ez azért durva!

6 órája

Rémisztő külsejű férfi környékezett meg egy fiatal lányt a nagyállomáson

Ijesztő történetet osztott meg egy fiatal a város legnépesebb Facebook-csoportjában. A fiatal lány beszámolója szerint egy zavart tekintetű férfi követte őt a debreceni nagyállomáson.

Haon.hu

Megrázó történetet osztott meg a Debrecenben Hallottam Facebook-csoport egyik tagja csütörtök délután. A posztoló fiatal lányt egy ismeretlen férfi környékezte meg a debreceni vasútállomáson, a részletektől még a mi hátunkon is felállt a szőr. 

Rémisztő külsejű, zavart tekintetű férfi környékezett meg egy fiatal lányt a Nagyállomáson Debrecenben
Rémisztő külsejű, zavart tekintetű férfi környékezett meg egy fiatal lányt a nagyállomáson Debrecenben
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Mint írja, a széldzsekit és térdnadrágot viselő férfi váratlanul lépett oda hozzá. Először csak annyit kérdezett, hogy mennyi az idő, ebben még önmagában semmi kivetnivaló nem volna (más kérdés, hogy ezt a nagyállomáson legalább egy tucatnyi kültéri órán és kijelzőn megnézhette volna - a szerk.). 

A fiatal lány természetesen illedelmesen válaszolt, majd elköszönt az idegentől, mire az sétálni kezdett mellette, követte őt. Megkérdezte a lánytól, hogy szeretne-e vele beszélgetni, de az udvarias, elutasító választ követően sem hagyta egyedül a fiatalt.

A lány elmondása szerint a férfi tekintete zavart volt, lábszárát jellegzetes tetoválás díszítette.

A megrémült fiatal ezután egy idős hölgyhöz lépett oda, akinek segített a lépcsőn felvinnie a csomagját, a férfi ekkor hagyott csak fel közeledési szándékával. A lány ezután tette közzé figyelemfelkeltő felhívását a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban. A bejegyzésére azóta is folyamatosan érkeztek a reakciók és a kommentek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában