Oda nézzenek!

2 órája

Látványosan halad a Sámsoni út felújítása – fotókkal!

Hamarosan teljesen megújult utat vehetnek újra birtokba az autósok. Mutatjuk, hogy áll most a Sámsoni út felújítása.

Haon.hu

Látványosan halad a Sámsoni út felújítása

Forrás: Molnár Péter

Végeláthatatlan kocsisor, alig haladó járművek, dudáló autók? – a Sámsoni út esetében hamarosan mindez már a múlté, ahogyan a beruházás közeledik az első ütemének a végéhez, elnyeri végső formáját a forgalmas út. A 471-es út debreceni belterületi szakasza a hozzá tartozó közművekkel, a mellette futó bicikliúttal, az üzletek előtti területtel, padkákkal, buszmegállókkal együtt teljesen új formát ölt majd.

Látványosan halad a Sámsoni út felújítása
Látványosan halad a Sámsoni út felújítása 
Forrás: Molnár Péter

A csaknem három kilométeres útszakaszt 2022-ben a környező bekötőutak rendbetételével, aszfaltozásával kezdték, majd a tervek szerint két ütemre bontották a nagyszabású beruházás befejező szakaszát. 

Bár még javában dolgoznak a szakemberek, mostanra igen látványos képet mutatnak a frissen aszfaltozott, rendbe tett szakaszok. A lenti galérián jól látszik az is, hogyan is fest most a gigaberuházással négysávosra szélesített útszakasz. A Sámsoni út felújításának ezen üteme várhatóan még ősszel elkészül, ezután a megújult utat visszaadják az autósoknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában