Dolgoznak a gépek

Tegnap, 13:54

Nagy munkálatokba kezdtek ezen az utcán Debrecenben, változhat a forgalmi rend – fotókkal, videóval

Fúrnak, lapátolnak, és a munkagépek is dolgoznak a Szabó Lőrinc utcán Debrecenben. Néhány héten belül várhatóan elkészül a lakosok által nagyon várt szennyvízcsatorna, ebben szerepe lehet az időjárásnak is.

Balogh Efraim

Elkezdődött a szennyvízcsatorna építése a Szabó Lőrinc utcában

Forrás: Molnár Péter

Újabb munkálatok kezdődtek meg Debrecenben. Ezúttal a Szabó Lőrinc utca és a Gyires Béla utca kereszteződésében dolgoznak a munkások és a gépek, a feladat pedig egy szennyvízcsatorna kiépítése, miután a lakosok arra panaszkodtak, hogy több család számára nincs bekötve. A részletekről a helyszínen tájékoztatták a sajtót szerda délelőtt.

Szennyvízcsatorna, beruházás, Debrecen, Haon
Katona Erzsébet önkormányzati képviselő mögött nagy erőkkel dolgoznak a munkások a szennyvízcsatorna építésén
Forrás:  Molnár Péter

Négy hétig épül a szennyvízcsatorna Debrecenben

Nagyon jó örömhírrel jelentkezünk innen, a Szabó Lőrinc utcáról: az önkormányzat önerőből, 34,5 millió forintból készíti el a Szabó Lőrinc utca 5. és 15/A alatt található ingatlanok számára is a szennyvízcsatorna bekötését, ami befordul a Gyires Béla utcára

 – részletezte Katona Erzsébet önkormányzati képviselő. Mint elmondta, a lakosok két évvel ezelőtt informálták arról, hogy hét családnál nincs bekötve a szennyvízelvezetés. Ez azonban rövidesen változni fog, mivel Katona Erzsébet arról számolt be, hogy az időjárástól függően nagyjából 

négy hetet ölelnek majd fel a munkálatok. Addig is arra kérte a közlekedőket, hogy míg tart a beruházás, ne a megszokott módon, rutinból haladjanak, hanem alkalmazkodjanak a körülményekhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában