Van esély?

3 órája

Újra kinyit, esetleg költözik a debreceni Baromfiudvar Bolt?

Kinyitnak vajon újra, esetleg más helyen? Kiderült, tényleg bezár-e a Baromfiudvar Bolt.

Balogh Efraim

Meghökkentő hírrel indult a hét… Hétfőn arról számoltunk be, hogy bezár a Baromfiudvar Bolt Debrecenben, ami 2001 óta üzemel a Vágóhíd utcán. Akkor az üzlet Facebook-posztjából kiderült, hogy már nem sokáig, ugyanis arra hívták fel a figyelmet, hogy október 22-ig várják a vásárlókat, utána pedig a bolt bezárja kapuit. A Haon és a bolt közösségi oldalának posztja alatt is záporoztak a kommentek, a legtöbben sajnálattal vették tudomásul a hírt, és kérdezősködtek az okokról, illetve hogy újranyit-e valaha az üzlet, és ha igen, hol. 

Baromfiudvar Bolt, bezárás, Haon, Debrecen
Felmerültek olyan pletykák, melyek szerint újranyit a Baromfiudvar Bolt, és már a helyszín is megvan.
Forrás: Facebook / Baromfiudvar Bolt

Van, aki szerint felmerült, hogy átköltözik más helyre a Baromfiudvar Bolt

Mások magabiztosan írták, hogy információik szerint 

csak átköltözésről van szó (noha az eredeti posztban a „végleg bezár” kifejezés szerepelt), sőt, találkoztunk olyan hozzászólással is, miszerint úgy tudja az illető, hogy a Diószegi útra vándorol át a közkedvelt bolt.

Aztán végül minden tévhit és pletyka eloszlatása érdekében ráerősített a tényekre a Baromfiudvar Bolt egy kommenttel a saját bejegyzésük alatt, melyben a következők állnak:

Nincs több kérdés, végleg bezár a Baromfiudvar Bolt 

Kedves Vásárlóink! Köszönjük szépen a sok együttérző üzenetet és megkeresést, nagyon kedvesek vagytok! Az ingatlant a kezdetektől fogva béreljük, rajtunk kívülálló okok miatt indult el sajnos ez a folyamat, amire rengeteg gondolkodás, szervezés és mérlegelés után sem tudtunk megfelelő megoldást találni. A híresztelésekkel ellentétben nem fogunk új helyre költözni, nem fogunk új boltot nyitni és bár tudjátok, hogy nagyon szeretjük a retro minden formáját, az Utópia/Reaktor diszkó visszaállítása sem szerepel a terveink között! Október 22-én végleg búcsúzunk, addig is várunk mindenkit szeretettel üzletünkben!

 – közölték a posztban.

Tehát, mint a kommentből is kiderült, már csak néhány hétig lesz nyitva, utána pedig végérvényesen bezár az üzlet október 22-én, és nem fog újra kinyitni más helyszínen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában