Felhívás

2 órája

Forgalmas helyen történt csőtörés Debrecenben, víz sem lesz egy darabig

A vízügyi szakemberek már elkezdték a hiba elhárítását. A csőtörés az egyetem Kassai Campusát is érinti.

Haon.hu

Csőtörés történt Debrecenben a Kassai úton – tudatta portálunkkal a Debreceni Vízmű Zrt. Mint írják, lakossági bejelentés érkezett hozzájuk, hogy a Kassai út 18. szám előtt az úttest és a járda közötti területen a felszínen víztócsa van kb. 2 napja. Helyszínre érkezésükkor a Debreceni Vízművek munkatársai a 300-as gerincvezeték meghibásodását állapították meg, majd megkezdték a hiba feltárását és elhárítását.

Csőtörés a Kassai úton Debrecenben: a Sámsoni út és Homok utca közötti szakaszon a vízszolgáltatás a kora esti órákban állhat helyre
Csőtörés a Kassai úton Debrecenben: a Sámsoni út és Homok utca közötti szakaszon a vízszolgáltatás a kora esti órákban állhat helyre
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

A hibaelhárítás idejére a szakemberek a vízszolgáltatásból kizárják a Kassai út Sámsoni út és Homok utca közötti szakaszát. A csőtörés a Kassai út ezen szakaszán a páros oldal lakóingatlanait, a 29. szám alatti ingatlanokat, valamint a Debreceni Egyetem Kassai Campus területét is érinti. A vízszolgáltatás előreláthatólag 18 és 19 óra környékén állhat helyre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában