Összefoglaló

14 órája

Egy korszak lezárul Debrecenben

Izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött. Megtudtuk, mikor zár be a Roncsbár, de kiderült az is, mi lesz a Külső Sámsoni úton található kastély sorsa.

Haon.hu

Egy korszak lezárul Debrecenben

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Október második hetében sem unatkoztunk, több fontos hírről is be kellett számolunk. Többek között megalakult a vármegyei közgyűlés, a korábbi kettő helyett egy alelnökkel. Majd október 10-én, csütörtökön a debreceni közgyűlés tagjai is letették esküjüket, az eseményre Gulyás Gergely is ellátogatott. Egy korszak azonban lezárul Debrecenben, a Roncsbár a közösségi oldalán közölte, hogy októberben várják már csak koncertekkel a bulizni vágyókat, a Fórum II. építése miatt vélhetően új helyre költöznek. A bezárásról itt írtunk.

Október végén bezár a Roncsbár
Október végén bezár a Roncsbár
Forrás: Napló-archív

A Roncsbár bezár, a vásárok pedig egyre csak nyílnak

A hétvégén volt miből válogatni Debrecenben, a népszerű régiségvásár ismét sokakat vonzott, és egy új vásár is debütált a cívis városban. Első alkalommal rendezték meg szombaton és vasárnap a Debreceni Sokadalom névre keresztelt forgatagot, erről készült beszámolónkat sok-sok fotóval itt találják: 

A rendőrség nagy fogásról számolt be, kegyetlen bűnözőket vettek őrizetbe a hajdú-bihari rendőrök, összehangolt akció keretében fogták el azt a hat embert, akik kiskorú lányokkal kereskedtek, szexuális együttlétekre kényszerítve őket. A nyomozók szerint bővülhet még az elkövetők és a sértettek köre is:

Hajdúszoboszlón pedig egy „megvadult autó” rázta meg az egyik parkolót: 

Celebjeink és a Loki háza táján is volt történés

Gubik Petra a Sztárban Sztár című műsorban aratott sikere kisebb kommentháborút robbantott ki a neten, Dobó Ági pedig két fiával, férje nélkül külföldre költözött. A Loki egykori edzőjéről, Szrdjan Blagojevicsről eddig nem sok hír volt, megnéztük, mit lehet tudni róla, merre járhat a mester:

És persze összeszedtük, mi vár a vasutasokra: 

Ajánljuk még:

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában