Tiltott mutatványok

10 órája

Azt hitték, Debrecen egy nagy versenypálya – videón, akik miatt nem tudsz aludni éjszaka

Egy motoros és egy autós bukott le nemrég, mert a kunsztjaikról készült videókat a rendőrök is látták a közösségi médiában. Előbbit túráztatás, utóbbit driftelés miatt vették elő.

Haon.hu

Két példán keresztül mutatta be hétfőn a hajdú-bihari rendőrség Facebookja, miért nem ajánlott versenypályának nézni a debreceni közutakat. Az első esetben egy férfi pörgette tiltásig a motorját a belvárosban még augusztus végén, a másodikban egy autós driftelt körbe-körbe az egyik körforgalomban. A poén az egészben az, hogy az erről készült videók felkerültek a közösségi médiába, így a rendőrökhöz is eljutottak, akik nem voltak annyira elragadtatva a mutatványoktól.

drift debrecen rendőrség körforgalom
Túráztató és driftelő is lebukott Debrecenben
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

Azonosították, idézték, majd garázdaság miatt szabálysértési előkészítő eljárásban mindkét férfit meghallgatták.

Sajnos már többször tragikus következménye volt annak, hogy egyesek versenypályaként használják a közutakat. Kisebb probléma, de annál bosszantóbb, hogy az éjszakai gyorsulások, gumifüstölések vagy motortiltások az emberek nyugalmát is megzavarják

–  írták a posztban, hozzátéve, hogy ezeknek a manővereknek nem az utcán van a helyük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában