Félelmetes

7 órája

Hátborzongató éjszaka a debreceni állatkertben

Jubileumi halloweeni éjszakára készül a vidámpark. A debreceni állatkert számos kiegészítő programmal várja a látogatókat.

Haon.hu

Október 31-én igazán varázslatos és hátborzongató világ kel életre a Nagyerdőn – olvasható a debreceni állatkert Facebook-oldalán. Az este folyamán számos programmal várják a látogatókat a vidámparkban: misztikus labirintus is a kínálatban többek között. Lesz kézműves-foglalkozás és arcfestés a Boszorkányiskolában, a bátrabbak pedig bátorságpróbákon vehetnek részt. Az este csúcspontjaként fényshow, tűzzsonglőrök és jelmezverseny is lesz.

Hátborzongató éjszakára készül a debreceni állatkert
Hátborzongató éjszakára készül a debreceni állatkert
Forrás: debreceni állatkert

Az idei debreceni halloween különlegességét tovább növeli a vadonatúj Garden of Lights fénykiállítás, amely több mint 200 000 LED-izzó segítségével kelti életre Pinokkió varázslatos történetét, ezzel felejthetetlen élményt nyújtva a látogatóknak.

Napközben is érdekes programokkal vár a debreceni állatkert

Azok számára, akik nappal is átélnék a halloween varázsát a vidámparkban, a tematikus programsorozat már október 26-án kezdetét veszi. Naponta izgalmas kalandokat kínál a vidámpark a Rémkastélytól a tematikus látványetetésekig, valamint a Kriptozoológiai sétákig, ahol a látogatók megismerhetik a Kihalt állatok temetőjének hátborzongató lakóit, továbbá a Zookuckó is tematikus foglalkozásokkal várja az érdeklődőket.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában