Divatbemutató

5 órája

Még az érem sem csillog tőlük szebben – olimpikonokkal zajlott divatbemutató Debrecenben – fotókkal, videóval

Olimpia után irány a kifutó… Fantasztikus viseletekben mutatták meg magukat az olimpikonok egy olyan divatbemutatón Debrecenben, melyhez hasonlót talán nem is nagyon rendeztek még máshol.

Balogh Efraim

Battai Sugár Katinka (jobbra) is tündökölt többek között a Fashion & Wine show divatbemutatón Debrecenben

Forrás: Molnár Péter

Ha a divatbemutató olimpiai sportág lenne, akkor szombat este öt aranyérmet is kioszthattunk volna… A Kölcsey Központ nagytermében ugyanis megrendeztek egy olyan eseményt – Fashion & Wine show néven –, melyre eddig korábban még nem volt példa a a városban: mesés ruhákban léptek kifutóra a debreceni olimpikonok. 

fashion & wine show, divatbemutató debrecen, olimpia, battai sugár katinka, kerekes gréta, kozák luca, klekner hanga, osváth richárd
Balról elölről: Kozák Luca, mellette Kerekes Gréta, mögötte pedig Battai Sugár Katinka a Fashion & Wine show divatbemutatón Debrecenben
Forrás:  Molnár Péter

Divatbemutató Debrecenben: olimpikonok kápráztatták el a közönséget

Herczku József, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy a cél egy speciális divatbemutató megszervezése volt, és kisebb meglepetésére a megkeresett egyesületek sportolói lelkesen igent mondtak a felkérésre.

A világon egyik, Debrecenhez hasonló városban sem volt még olyan, hogy ilyen speciális módon is megünnepelje olimpikonjait

– mondta. Aztán végül kisvártatva először olimpiai szettjükben (ki karddal és rúddal kiegészülve) léptek a színpadra. Persze, a nagyon komoly olimpiai tapasztalattal rendelkező sportolók mellett más, profi modellek is megmutatták magukat és a különböző divatházak pazar öltözékeit, de aligha kockáztatunk nagyot, ha azt mondjuk, mindenki a közkedvelt debreceni sportolók kifutóra lépését várta legjobban.

 

És hát nem is csalódtunk, mert a hölgyek – Kerekes Gréta és Kozák Luca gátfutók, Klekner Hanga rúdugró és Battai Sugár Katinka világbajnok kardvívó személyében – fantasztikusan és vastaps kíséretében csillogtak, ahogy Osváth Richárd paralimpiai ezüst- és bronzérmes vívó is kifinomult, elegáns szettjében.

Alighanem mindenki nyert ezzel az estével, mivel az olimpikonok átélhették, milyen nemcsak dobogón, hanem kifutón lenni, a közönség pedig büszkén nyugtázhatta, hogy debreceni sportolóink nemcsak a sportáguk legjobbjai közé tartoznak, hanem még divatmodellként is könnyedén megállnák a helyüket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában