Újabb sikeres akciót tudhat maga mögött a Függetlenek Biharnagybajomi Motoros Egyesület

Haon.hu

Újabb sikeres akciót tudhat maga mögött a Függetlenek Biharnagybajomi Motoros Egyesület, ezúttal több mint egy millió forintot gyűjtöttek össze a Nők a Rákos, Fogyatékos és Krónikus Beteg Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak. Az idei adománygyűjtő alkalmukra, a II. Független Jótékonysági Klubházbulira a Tankcsapdától kaptak egy dedikált cintányért, amelyet a jótékonysági bulin licitre is bocsátottak. Az alkalom során összesen 1 millió 378 ezer forint gyűlt össze, amelyet egy speciális BEMER matrac megvételére fordítottak. A terápiás matrac megvételére egyébként még tavaly indult gyűjtés a debreceni Szépség Sziget szervezésében, a biharnagybajomi motoros egyesület legutóbbi sikeres akciójának hála október 5-én, a hajdúszoboszlói Rock Caféban át is tudták adni az alapítványnak a speciális segédeszközt.

Az egyesület legutóbbi akciója alkalmával több mint egy 1 millió forint gyűlt össze
Forrás: Függetlenek Biharnagybajom M.E.

Nem először jótékonykodtak

Az egyesület 2021-ben alakult, csapatuk kezdetben mindössze 7 főből állt. Később ez a 8 állandó tagra, majd két jelöltre bővült. A tavalyi évben merült fel bennük először egy jótékonysági akció megvalósítása, ami sok munka és szervezés árán meg is valósult a klubházukban. A rendezvény teljes bevételét, ami 641 ezer Ft volt, eszközök beszerzésére fordították, amit a Nők a Rákos, Fogyatékos és Krónikus Beteg Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak ajánlottak fel. Az adomány összegét tornaszerek, babamérleg és még sok más hasznos dolog beszerzésére fordították, ezeket tavaly augusztusban át is adták az alapítványnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában