„Mondd meg mindenkinek, hogy nagyon köszönöm” – elcsukló hangon üzent Lehoczki László

Az életmentő állapota tovább javult, rövid időre már a kórházat is elhagyhatta. Lehoczki László hétfőn könyvbemutatón vett részt, ahol napok óta először találkozott Hope nevű kutyájával.

Haon.hu

Még pénteken kért segítséget a Facebookon Lehoczki László felesége, hogy aki teheti, adjon vért a debreceni kórházban fekvő férjének. Sokan jelezték a kommentek között, hogy segítenek a tapasztalt kutyás életmentőnek, aki végül már szombaton kapott vért, megkezdődött a robolálása. A Lehoczki Beatrix vasárnap már arról írt, hogy a miskolci Spider Mentőcsoport alapító-vezetőjének állapota folyamatosan javul, és a laborértékei is elkezdtek a normális határértékek felé haladni.

Lehoczki László állapota tovább javult
Lehoczki László állapota tovább javult
Forrás: Facebook / Lehoczki László Official

Mint azt a BorsOnline írja, a nő el is mesélte férjének, hogy mekkora összefogás alakult a gyógyulásáért, Lehoczki pedig elérzékenyülve fogadta a hírt. 

El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok ezért a mérhetetlen nagy összefogásért Laci gyógyulása végett. Önök csodálatos emberek! Beszéltem Lacival nemrég telefonon és mondtam neki, hogy mennyien mennek vért adni, mennyien segítenek neki. Hát bizony... elcsuklott a hangja a telefonban. Annyit mondott még fátyolos hangon: mondd meg mindenkinek, hogy nagyon köszönöm. Végtelenül hálás vagyok

– tudatta Lehoczki Beatrix.

Lehoczki László egy időre a kórházat is elhagyhatta

A sokszoros életmentő kedd hajnalban bejelentkezett a közösségi oldalán, a posztból kiderül, hogy részt tudott venni egy hétfői könyvbemutatón, amelyre még hónapokkal korábban kapott meghívást. Mint írta, a főorvos hétfőn közölte vele, hogy tovább javultak az értékei, és az orvosi véleményezés megengedte, hogy néhány órára elhagyja a kórtermét a bemutató miatt. Az erre szánt beszédét a nevelt lánya mondta el, de mint azt Lehoczki László írta, sokat jelentett számára, hogy ott lehetett az eseményen, és hogy 4 nap után találkozhatott Hope nevű kutyájával.

Visszatértem a kórházba, a kezeléseim folytatódnak, és a lelki töltődéssel együtt igyekszem mihamarabb visszatérni a mindennapokba!

– írta még, megköszönve a szeretetet és támogatást.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában