Vérre van szüksége az életmentő Lehoczki Lászlónak

A miskolci Spider Mentőcsoport vezetőjét a debreceni klinikán látják el. Lehoczki László felesége a Facebookon kéri a véradók segítségét.

Haon.hu

Vérre van szüksége a jövő héten a miskolci Spider Mentőcsoport vezetőjének, Lehoczki Lászlónak, az erről szóló felhívást a felesége, Lehoczki Beatrix tette közzé a sokszoros életmentő hivatalos Facebook-oldalán

Vérre van szüksége Lehoczki Lászlónak
Vérre van szüksége Lehoczki Lászlónak
Forrás: Facebook / Lehoczki László Official 

A nő azt kéri a posztban, hogy aki teheti és tud segíteni, adjon vért hétfőtől a területi vérellátó központokban. A lenti posztban az összes adat megtalálható ehhez. A felsorolásból az is kiderül, hogy Lehoczki Lászlót a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában látják el.

Lehoczki Beatrix arra is felhívta a figyelmet, hogy bármilyen vércsoporttal lehet vért adni, mert becserélik a férje számára.

A Debreceni Regionális Vérellátó Központ a Bem téren található, megközelíthető tömegközlekedéssel az 1-es villamossal, vagy a 21-es, 23-as, A1-es autóbuszokkal (Bem téri megálló). Az épület előtt biztosított az ingyenes parkolási lehetőség a véradók számára.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában