Hamis infók keringenek

3 órája

Nem, nem fogyott le 60 kilót Lehoczki László, és gégerákja sincs

Az életmentő felesége cáfolta egy kedden megjelent cikk állításait. Mint írta, sem ő, sem Lehoczki László nem nyilatkozott az ügyben egyetlen lapnak sem, hiába hivatkoznak rájuk az anyagban.

Haon.hu

Még pénteken terjedt el futótűzként a hír, hogy a debreceni kórházban ápolják a sokszoros életmentő Lehoczki Lászlót, akinek vérre is szüksége van az állapota miatt. Minderről a Spider Mentőcsoport alapító-vezetőjének felesége, Beatrix írt a Facebookon. Lehoczki szombaton már kapott vért, elkezdődött a robolálása, hétfőn pedig néhány órára a kórtermet is elhagyhatta, hogy részt vegyen egy könyvbemutatón.

Valótlan információk keringenek Lehoczki László állapotáról
Valótlan információk keringenek Lehoczki László állapotáról
Forrás: Facebook / Lehoczki László Official

Lehoczki Beatrix kedd este is bejelentkezett az életmentő hivatalos Facebookján, azonban ezúttal nem friss híreket közölt a férje állapotáról, hanem egy aznap megjelent cikk állításai kapcsán öntött tiszta vizet a pohárba. Az anyagot a Blikk hozta le kedd hajnalban, és több portál is átvette, az egyik szemléről képernyőképet is közölt a posztban Lehoczki Beatrix.

Senkinek sem nyilatkoztak Lehoczki Lászlóék

Mint írta, sem ő, sem a férje nem nyilatkozott a lapnak, sőt egyetlen más hírportálnak sem. Arra is rámutatott, hogy a cikkben leírtakkal ellentétben Lehoczki László nem fogyott 60 kilót hónapok alatt, csupán 6-8-at, és gégerákja sincs. Felhívta a figyelmet, hogy csak az a valós információ, ami Lehoczki hivatalos Facebook-oldalán megjelenik, amit ott nem közölnek, az nem releváns. Hozzátette még, amennyiben van fejlemény a férje állapotáról, jelentkezni fog.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában