Búcsúkoncert

2 órája

Tankcsapda-koncerttel búcsúzik a Roncsbár

Október 24-én lezárul egy korszak Debrecen életében. Most már hivatalos: Tankcsapda-koncerttel búcsúzik a Roncs.

Haon.hu

Október 9-én közölte a debreceni Roncsbár a közösségi oldalán, hogy a hónap végén bezárnak – legalábbis a Csapó utcán. A Fórum II. építése miatt 12 év után intenek búcsút a mostani helyszínnek, de előrevetítették: „Ha Mindannyian úgy akarjuk, a folytatás sem várat sokáig magára, a közös akarat továbblendít Bennünket és egy talán még nívósabb Roncsbárban találkozhatunk.” Múlt héten, még csak meglepetésként volt feltűntetve az utolsó, október 24-i koncert fellépője, azonban hétfőn erre is fény derült. 

A Tankcsapda-koncerttel búcsúzik a Roncsbár
A Tankcsapda-koncerttel búcsúzik a Roncsbár
Forrás: MW-archív

Stílusosan Tankcsapda-koncerttel zár a Roncsbár

A szemfülesek már megtalálták az utolsó koncert Facebook-eseményét, amelyből kiderül, az idén 35 éves Tankcsapdával búcsúzik a Roncs. Amellett, hogy ez egy őrült lezárást ígér, van valamiféle cívisvárosi „romantikája” is, hiszen 2012. április 03-án a Tankcsapda koncertjével nyitotta meg kapuit az országosan is ismertté vált legendás debreceni szórakozóhely.  

A klub költözés miatt hamarosan egy időre bezár, így egyértelmű volt, hogy a zárókoncert is Tankcsapda legyen. A régi helyet szép emlékekkel búcsúztatjuk 2024. október 24-én este, gyertek és zárjuk együtt egy igazi rock 'n' roll bulival! – olvasható az esemény leírásánál. 

A belépős bulin való részvételnek van egy kikötése is, erről az esemény oldalán vannak részletek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában