Oda nézzenek!

2 órája

Valami készül a Vezér utcai tó partján...

A Civaqua-program részeként létrejött tározó fejlesztése nem áll meg. Újabb elemekkel bővült a minden korosztály számára felfrissítő kikapcsolódást nyújtó Vezér utcai tó.

Haon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a tavalyi év végén valóra vált a debreceniek ötvenéves álma: a Civaqua-program első ütemével megérkezett a Tócó medrébe a Tisza vize, a beruházás részeként ráadásul egy víztározó is létrejött a Vezér utcai tó. Már ekkor sejteni lehetett, hogy a frissen létrejövő tározó és környéke nem marad hasznosítás nélkül – a beruházás végére egy újabb felfrissítő szabadidős helyszínnel gazdagodik Debrecen és környéke. Bár a konkrét terveket nagy vonalakban már a júniusi sajtótájékoztató alkalmával megismerhettük, az, hogy a tó környékét végleges formájában is birtokba vehessék a kikapcsolódni vágyók, egyelőre még váratott magára.

Lassan minden helyére kerül a Vezér utcai tó partján
Lassan minden helyére kerül a Vezér utcai tó partján
Forrás: Facebook / Katona Erzsébet

Vezér utcai tó: Lassan minden a helyére kerül!

Ahogy az a fenti, Katona Erzsébet önkormányzati képviselő által nemrégiben közzétett fényképen is látható, új hullámpadok jelentek meg a tározó partjánál. Facebook-posztjában a feltöltött fotóhoz mindössze annyit fűzött hozzá: „Valami készül...”, így minden bizonnyal hamarosan újra izgalmas hírekről számolhatunk majd be a Vezér utcai tározót illetően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában