Nem csak a húszéveseké...

2019.07.30. 12:15

Szépkorúak fesztiváloztak a nádudvari strandon

Éppen eső előtt zárult a tizenöt településről érkőző nyugdíjasok táncos-énekes fellépése.

Fotó: Marján László

– Mintegy félezer vendéget tudtunk ma idecsábítani a Nádudvari Gyógyfürdőbe – újságolta a szervező Kocsis Imréné az „Életet az Éveknek” Nyugdíjas Szövetség Hajdú-Bihar megyei elnöke. A július 27-ei, XI. Nádudvari Strandfesztiválon negyvenegy műsorszámnak tapsolhatott a publikum. A helyi mazsorettesek bevonulása és tánca után az aerobikosok léptek színre, s egy kis reggeli torna keretében a közönséget is aktivitásra bírták.

Beke Imre polgármester megbízásából köszöntőt mondott Maczik Erika, a megyei önkormányzat főtanácsosa. A nyugdíjas klubszövetség Fejér, illetve Borsod megyei elnöke, Graskó Angéla, és Szőnyi Gáborné is eképpen tett. Ludmanné Papp Ilona önkormányzati képviselő a Kincsesházba invitálta sikerrel a vendégeket. Bodó Sándor államtitkár, parlamenti képviselő mint évek óta, most is méltatta a rendezvényt: szép számú szép korú érzi itt jól magát immár több mint egy évtizede.

Marján László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában