Zene

2024.03.29. 09:08

Debrecenben indul az idei Fülesbagoly Tehetségkutató, a győztes akár a Campuson is zenélhet

A Nagyerdei Víztoronyba várják az előadókat május 5-én.

Haon.hu

Idén is meghirdették a Fülesbagoly Tehetségkutatót

Forrás: MW-archív

Debrecenben indul május 5-én az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat. A mostani, négyállomásos szériát számos újítással rendezik meg, csaknem száz nyeremény vár az előadókra.

Az első döntő a debreceni Nagyerdei Víztorony kerthelyiségében lesz, ezt követi a budapesti június 9-én a Kobuci Kertben. A keszthelyit augusztus 3-án a Zenepavilon színpadán, végül a martonvásárit szeptember 15-én rendezik meg - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A tehetségkutatók egymástól függetlenek, mindegyikre lehet jelentkezni a teljes Kárpát-medencéből a könnyűzene bármely stílusában alkotó, induló magyar szólóelőadóknak és együtteseknek.

A négy tehetségkutatón összesen 97 nyereményt adnak át a szervezők. Idén tíz fesztiválos fellépést lehet nyerni: egy-egy zenekar színpadra léphet a Sziget, a Campus Fesztivál, a SZIN, a Művészetek Völgye, a Kerekdomb Fesztivál, a KeszthelyFest, a Tök Jó Fesztivál, az MCC Feszt, a Gombaszög Tábor és a Waldorfeszt valamelyikén.

A díjak között szerepel dalok felvétele és utómunkája a digitalPro stúdióban, lemezkiadás a Music Fashion által, merchandise gyártása a Zeneszöveg.hu-tól, a WMMD-től közösségimédia-tanácsadás, imPro School-képzés, a Sparhelt grafikusaitól borítótervezés, valamint koncertezés a Fish!, a Bagossy Brothers Company és az Elefánt előtt.

Jelentkezni mind a négy versenyre ezen az oldalon lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában