Előadás

2 órája

Előadással emlékeztek Szabó Magdára – fotókkal

Haon.hu

Október 5-én 18 órától a Magda, a Szabó című előadást láthatták az érdeklődők Krajcsi Nikolett színművésznő és Mészáros Tibor színművész előadásában. A Magda, a Szabó című egyfelvonásos újszerű színházi előadás, egyfajta életrajzi est, amely eddig nem ismert aspektusból közelíti meg és dolgozza fel Szabó Magda Kossuth-díjas, egyik legtöbb nyelvre lefordított magyar író életét, munkásságát, házasságát. 

Az előadás Szabó Magda életét dolgozta fel
Az előadás Szabó Magda életét dolgozta fel
Forrás: Czinege Melinda

Szabó Magdát, férjével, Szobotka Tiborral együtt látni teljessé teszi a róla eddig kialakult ikonikus képet. A darab ma is releváns, eddig rejtve maradt kérdéseket feszeget az irodalom révén eddig megjelent dokumentációkat feldolgozva. Produkciós vezető: Porkoláb Gyöngyi – ALLE Menedzsment. Az előadás támogatója az Alföldi Nyomda Zrt.

Az előadás Szabó Magda születésnapján, a VII. MagdaFeszt keretein belül, a Csokonai Nemzeti Színházzal együttműködésben valósult meg a Nagytemplomban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában