DVSC

2024.06.29. 14:20

DVSC: a Partizanból érkezik megoldás a jobbhátvéd gondokra? - videóval

Alapember volt a szerb óriásklubnál. A rutinja komoly segítség lehet a DVSC számára.

Molnár Szilárd

Arandjel Sztojkovics kölcsönbe érkezhet a DVSC együtteséhez.

Forrás: sportal.rs

Baranyai Nimród eligazolásával és Kusnyir Erik sajnálatos sérülésével lyukassá vált a jobbhátvéd poszt a DVSC együttesénél. Sejteni lehetett, hogy ez nem marad így, és szerbiai hírek alapján jelentősen enyhülhetnek a Loki gondjai ott, mivel egy igen komoly múlttal bíró játékost nézett ki a Vasutas.

DVSC, átigazolás, szerződés, Loki, jobbhátvéd, labdarúgás, Arandjel Sztojkovics
Hiába volt alapember, Arandjel Sztojkovicsnak új csapatot kell keersnie magának, a DVSC lehet számára a megoldás
Forrás: starsport.rs

Épp jókor jött számára a DVSC hívása

A telegraf.rs oldal kürtölte világgá, hogy Arandjel Sztojkovics, a szerb óriásklu, az FK Partizan jobbhátvédje nem lesz tagja a fekete-fehér csapatnak a következő szezonban, hanem kölcsönjátékosként a DVSC-ben folytatja pályafutását. A döntést Arandjel Sztojkovics és Alekszandar Sztanojevics vezetőedző megbeszélése után hozták meg, ahol arra a következtetésre jutottak, hogy mindkét fél számára az a legjobb, ha játékos új klubot keres, mivel a Partizan két másik játékost favorizálna az új bajnokságban.

A 29 éves, egyszeres szerb válogatott labdarúgót időközben megkereste a DVSC, amely a lap szerint szívesen látná soraiban, a 182 cm magas hátvéd pedig úgy döntött, elfogadja az ajánlatot.

Alapembere volt a Partizannak

Sztojkovics a Partizan fiókcsapatában, a Teleoptiknál tanulta a labdarúgás alapjait. Első felnőtt csapata BSK Borca volt, de játszott az OFk Beograd, a Spartak Subotica, a Vojvodina, és a Topolya színeiben is korábban. Tavaly nyáron a Topolyától érkezett a Partizanhoz, miután a fekete-fehérek aktiválták a a szerződésében szereplő 150 000 eurós kivásárlási záradékot.

Az elmúlt szezonban alapembere volt a szerb élvonalban ezüstérmet szerzett fekete-fehéreknek, 41 mérkőzésen lépett pályára, ezeken három gólt szerzett és hat gólpasszt jegyzett.

A balhátvédként és védekező középpályásként is bevethető játékos eddig 232 szerb első, és 42 másodosztályú bajnokin lépett pályára. Értékét jelenleg 1.3 millió euróra becsüli a Transfermartk oldal, tehát ha megvalósul az átigazolás, egy minőségi labdarúgóval erősödhetne a DVSC kerete.

Íme egy videó a játékos legjobb megmozdulásaiból:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában