Labdarúgás

2024.06.14. 11:03

Átigazolási bombahír: rutinos játékossal erősített a DVSC

Batik Bence mintegy 200 NB I.-es bajnoki meccsel a háta mögött érkezik Debrecenbe. A futballista legutóbb a Puskás Akadémiát erősítette.

Haon.hu

Batik Bence Debrecenbe igazolt

Forrás: DVSC

Portálunkon már korábban beszámoltunk róla, hogy a hírek szerint Batik Bencét ugyan több klub is kereste, a futballista végül Debrecenbe tart. A DVSC pénteken délelőtt a honlapján bejelentette, hogy szerződtette a játékost. 

futball, átigazolás, Batik, DVSC
Batik Bence az aláírás pillanatában - a futballista nagy erősítés lehet a DVSC csapata számára
Forrás: DVSC

A Loki erőssége lehet a futballista

A 30 éves, a védelemben és a középpályán is vezéregyéniségként bevethető játékos Szegeden született, s nem volt még 20 esztendős, amikor felkeltette a Ferencváros érdeklődését. Az FTC-nél, az MTK-nál és később a Honvédnál is sikerekben gazdag éveket töltött, szinte mindig alapemberként számítottak rá, a bajnoki és a kupaérmeket is szorgosan gyűjtötte.

Batik Bence mintegy 200 NB I.-es bajnokit és 12 gólt tudhat maga mögött, az utóbbi két évet a Puskás Akadémiánál töltötte, 2023-ban díjat kapott az idény legszebb góljáért.

A játékos a klubnak adott videóinterjújában elmondta, erje teljében van, ezért olyan csapatba akart igazolni, ahol továbbra is nagy célok vannak. – Hosszútávra terveztem, ezért is döntöttem a Debrecen mellett – szögezte le. – Azt gondolom, a Lokiban megvan az a minőség, ami ahhoz kell, hogy kupákat és érmeket nyerjünk, emiatt is nagyon várom már a hétfőt, hogy elkezdjük a fiúkkal a közös utunkat, és remélem, sok sikert fogunk együtt elérni. Teljesen más vagyok a magánéletben, mint a pályán. Lehet mondani, ha szerelést húzok átváltozok, de amúgy nem szeretek sokat beszélni, inkább a tetteimmel akarok példát mutatni. Én nyitott vagyok a klubjaimon belül az összes korosztályra, nálam nincs fiatal vagy idősebb, mindenkit egyenrangúként kezelek. Nekem az a fontos, hogy a csapatnak a legjobb legyen. Az NB I.-ben a sikeres szereplés egyik titka a jó csapatszellem, mert nagy különbségek nincsenek az együttesek között. Ám egy taktikailag és mentálisan is jól felkészített, erős gárda pontelőnyöket tud ezekből kovácsolni. Mindig szerettem a Debrecenben játszani, mert jó a hangulat, a stadion atmoszférája fantasztikus, úgyhogy boldog vagyok, hogy minden második héten itt lépek majd pályára. Bevallom őszintén, hiányzott, hogy közönség előtt játsszak, ez is egy plusz motiváció volt számomra. Már nagyon várom, hogy pályára lépjek a Lokiban – nyilatkozta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában