DVSC

2024.06.13. 09:44

A magyar Lagator Debrecenbe tart? - videóval

Felcsútról érkezhet játékos Debrecenbe. Bár a hírek szerint Batik Bencét több klub is kereste, végül a DVSC lesz a nyerő.

Haon.hu

Batik Bence a DVSC együttesébe szerződhet

Forrás: NS-archív

A Nemzeti Sport értesülései szerint Batik Bence a DVSC együttesében folytathatja a pályafutását. A szegedi születésű 30 éves védő, védekező középpályás a legutóbbi két szezont a Puskás Akadémia alakulatában töltötte, de lejárt a szerződése, és a felcsúti klub szerdán hivatalosan is bejelentette a távozását.

DVSC, Loki, átigazolás, labdarúgás, Puskás Akadémia, Batik Bence
Batik Bence a DVSC együttesében folytathatja pályafutását
Forrás: NS-archív

Jó eséllyel a DVSC együttesébe szerződhet

A 190 cm magas Batik Szegeden csöppent bele a labdarúgás világába, aztán a Haladás utánpótlásába került, majd Hódmezővásárhely és Kistelek érintésével vissza Szegedre. 2012 januárjában szerződtette a Ferencváros, majd másfél év múlva kölcsönadták az MTK-nak egy idényre. 2018 nyarán a Honvédhoz szerződött, onnan igazolt Felcsútra.

Pályafutása során eddig 192 NB I.-es meccsen lépett pályára, melyeken 12 gól és 9 gólpasszt jegyzett. Érdekesség, hogy ebből a 12 találatból 4-szer is a Loki híveit szomorította.

 A sportnapilap azt írja, több klub is érdeklődött a játékos iránt, korábban a Vasas is figyelte, de úgy tudják, jó eséllyel DVSC gárdájába szerződhet, amellyel többéves szerződést köthet, és akár már csütörtökön is létrejöhet az átigazolás.

Első szerzeményként a DVSC szerdán már bejelentette Páfi Donát érkezését, valamint az is, hogy Tuboly Máté kölcsönszerződése lejártával elhagyja az együttest.

Batik Bence statisztikái:

  • NB I.: 194 mérkőzés, 12 gól, 9 gólpassz
  • Magyar Kupa: 34 mérkőzés, 4 gól, 1 gólpassz
  • NB II.: 28 mérkőzés, 5 gól
  • Európa-liga kvalifikáció: 12 mérkőzés

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában