Labdarúgás

2024.06.13. 11:35

Újpestre igazolt a DVSC saját nevelésű játékosa

Baranyai Nimród a tavalyi szezonban remekül teljesített Kusnyir Erik helyén. A DVSC kiváló jobbhátvédje a fővárosban folytatja pályafutását.

Orosz Krisztofer

A DVSC drukkerei hamar megszerették a harcos védőt

Forrás: Kiss Annamarie

Hatalmas meglepetésként érkezett a hír, miszerint a DVSC futballcsapatának saját nevelésű játékosa, Baranyai Nimród Újpesten folytatja pályafutását. A Loki fiatal hátvédje az előző szezonban mutatta meg igazán magát, hiszen Kusnyir Erik sérülése miatt hirtelen Nimi lett a Loki első számú jobb bekkje. 

futball, DVSC, Baranyai Nimród, Szrdjan Blagojevics, Loki, Kusnyir Erik, labdarúgás, Újpest
A DVSC futballistája, Baranyai Nimród elhagyja a Lokit 
Forrás: NS-archív

Sokat vesztett vele a DVSC futballcsapata

Ahogyan a Loki klubhonlapja is beszámolt róla, Baranyai Nimród Újpestre szerződik. A DVSC szurkolóit biztosan sokkolta a hír, hiszen Nimi az előző idényben nyújtott teljesítménye alapján jogos kérdéseket vethetett fel, hogyha mind Kusnyir, mind pedig Nimród rendelkezésre állt volna, kit választott volna első számú opcióként Szrdjan Blagojevics. Baranyai leginkább harcmodorával vívta ki a szurkolók szeretetét, de be is talált a Loki szerelésében az előző kiírásban. Amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy a PAFC ellen még a csapatkapitányi szalagot is viselhette. 

Baranyai Nimródnak szerkesztőségünk nevében sok sikert kívánunk további pályafutásához! 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában