Átigazolás

2024.07.04. 17:41

Ádám Martin Debrecenbe igazolhat?

A Nemzeti Sport értesülései szerint a DVSC szerződtetné a dél-koreai Ulszantól várhatóan távozó válogatott csatárt; Ádám Martint.

Haon.hu

A héten már beszámoltunk róla, hogy Ádám Martin várhatóan szerződést bont a dél-koreai Ulszannal. Bár eddig semmilyen hivatalos információ nem látott még napvilágot a gólvágó következő szezonját illetően, a Nemzeti Sport értesülései szerint a DVSC szerződtetné a dél-koreai Ulszantól várhatóan távozó válogatott csatárt – olvasható az nso.hu-n.

Ádám Martin, válogatott
Ádám Martin legutóbb az Izrael elleni felkészülési meccsen fordult meg a Nagyerdei Stadionban
Forrás: Napló-archív

Írásukban kiemelik, bár a klub hivatalosan még nem jelentette be a szerződésbontás tényét, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak elmondta:

Ádám Martin nem bontott szerződést az Ulszannal, még az sem biztos, hogy fog bontani, egyeztetünk a klubjával. Az tény, hogy egyelőre nem tért vissza a klubhoz.

A magyar válogatott csatárt egy dél-koreai zászlóval, egy integető emojival, valamint „utolsó vacsora” felirattal tett közzé egy videót az Instagram-oldalán. Ebből kiindulva sokan biztosra vették, hogy Ádám ulszani időszaka a végéhez ért.

DVSC, Ádám Martin,
Sejtető posztot tett közzé Instagram-oldalán Ádám Martin
Forrás: nso.hu

Mint írják, több olvasójuk is jelezte, hogy a csatárt és menedzserét a héten már Debrecenben látták. Értesüléseik szerint a DVSC érdeklődik a játékos iránt, de Ádám Martinnak először az Ulszannal kell lezárnia a tárgyalásokat. Utána lehet szó arról, hogy új klubhoz szerződjön.

Tényleg Loki-mezt ölthet Ádám Martin?

A magyar sajtót futótűzként bejáró értesülést azonban tovább árnyalhatja, hogy nemrégiben a csakfoci.hu oldalán is megjelent egy írás az Ulszan gólvágójának átigazolási híreivel kapcsolatban. A portál maga is igyekezett utánajárni a magyar szurkolókat izgalomban tartó átigazolási hírnek, és egy klubhoz közeli forrásra hivatkozva arra jutottak: 

a DVSC-hez közeli forrásunk szerint erről nincs szó, egyáltalán nem téma a Lokinál a 29 éves futballista szerződtetése.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában