Labdarúgás

2024.07.04. 11:15

Bemutatkozott a DVSC új igazolása, aki az egyik Loki-játékost ismerte is!

Arandjel Sztojkovics jó véleménnyel van Debrecenről. A DVSC szerb szerzeménye reméli, hogy a Nagyerdei Stadionban sok néző előtt mutatkozhat majd be.

Tóth Huba Elemér

Szerdán a DVSC bejelentette, hogy a 2024/2025-ös idényre szerződtette a szerb Arandjel Sztojkovicsot. A futballista az FK Partizan együttesétől egyelőre egy évre kölcsönbe érkezett a cívisvárosba, ugyanakkor kivásárlási záradékkal, így akár hosszabb ideig is maradhat. 

DVSC, futball, átigazolás
A DVSC új igazolása számára nem volt ismeretlen Debrecen
Forrás: DVSC/Facebook

Dzsudzsák Balázst már ismerte a DVSC új jobbhátvédje

A Loki új igazolása egy videóban már be is jelentkezett. Kiemelte, hogy korábban már sokat halott a Debreceni VSC-ről.

 Egy nagy múltú klub, megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek. A társak közül Dzsudzsák Balázst ismerem. Hatalmas név, aki komoly csapatokban játszott Európában, ilyen például a PSV Eindhoven, ráadásul Magyarországon egy elismert játékos

– vélekedett Arandjel Sztojkovics a csapatkapitányról.

Az egyszeres szerb válogatott futballista hozzátette, hogy jók az első benyomásai, a Nagyerdei Stadiont és a várost is szépnek találja.

– Alig várom, hogy sok néző előtt lejátsszam az első meccsem piros-fehér színekben – mondta, majd mondandóját a "Hajrá, Loki!" buzdító jelszóval zárta.

A debreceni szurkolók örültek az érkezésének

Portálunk a bejelentést követően azt is szemügyre vette, hogy a közösségi médiában mi a drukkerek reakciója. Bár az átigazolási hír kapcsán a klub hivatalos Instagram- és Facebook-oldala sem "robbant fel", kijelenthető, hogy a debreceni szurkolók egyöntetűen örülnek az érkezésének. Többen is megjegyezték, jó előjel az, hogy korábbi csapataiban rendre alapember volt, így szerintük, ha Kusnyir Erik felépül, a két játékos között a kezdőbe kerülésért nagy rivalizálás alakulhat ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában