NB III. Labdarúgás

2024.07.04. 10:52

Hétvégén újabb edzőmeccset játszik a DEAC csapata

Az egyetemi csapat játékosai mérkőzéssel zárják a felkészülés második szakaszát.

Haon.hu

Néhány edzést követően máris felkészülési mérkőzést játszott az egyetemi gárda, a futballisták szombaton délelőtt a Szolnoki MÁV FC -vel találkoztak. Az első tesztmeccs jól sikerült, hiszen a fekete-fehérek 3–0-ra győztek, a gólokat Vincze Ákos, Batta Gergő ás Lakatos Benjámin szerezték – olvasható a DEAC honlapján.

A DEAC játékosai motiváltak és fogékonyak voltak, edzőjük elmondása szerint
A DEAC játékosai motiváltak és fogékonyak voltak, edzőjük elmondása szerint
Forrás: deac.hu

Az egyetemi gárda felkészülése múlt hét kedden vette kezdetét, amiről már korábban is beszámoltunk

A múlt héten felmérésekkel, illetve tesztekkel elkezdtük a munkát, majd jöttek az edzések

– fogalmazott Urbin Péter, a DEAC vezetőedzője. – Motiváltak voltak a srácok, és fogékonyak arra, amit kértünk tőlük a stáb tagjaival. A szombati találkozón kicsit fásultan kezdtünk, de többnyire viszontláttuk az elvárt játékelemeket. Elégedett vagyok azzal, amit tapasztaltam, és az eredménnyel is, bár az ilyenkor még másodlagos. Próbajátékosokat is megnéztünk a meccsen, később kiderül majd, kik azok, akik a csapat hasznára lehetnek. A héten folytatódnak a tréningek, szombaton 10:30-tól pedig ismét felkészülési meccset játszunk, a Mátészalkát fogadjuk a Dóczy utcai Sportcampuson – mondta a tréner.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában