Átigazolási hírek

2024.07.03. 20:22

Nagy bejelentés: szerb válogatott labdarúgót igazolt a DVSC!

A futballista a Partizantól érkezett Debrecenbe. Újabb átigazolási hírek!

Tóth Huba Elemér

Arandjel Szojkovics immáron a DVSC játékosa

Forrás: dvsc.hu

Mint arról a magyar hírportálok közül a Haonon tájékozódhattak először, a DVSC Baranyai Nimród távozásával és Kusnyir Erik sérülésével a lyukassá vált jobbhátvéd posztra Arandjel Sztojkovicsot nézte ki. Az átigazolási híreket a szerb játékos miatt ezután nem is sokáig kellett böngészni.

átigazolási hírek, DVSC, Sztojkovics
Az átigazolási hírek tovább folytatódtak szerdán: a Partizantól érkező Arandjel Sztojkovics nagy erősítés lehet a DVSC számára
Forrás: starsports.rs-archív

A hivatalos bejelentésre szerda estig kellett várni, a Loki először az Instagram-oldalán majd a honlapján is közölte a hírt. A futballista egy évre kölcsönbe érkezett Debrecenbe, kivásárlási opcióval.

Sztojkovics nagy tapasztalattal rendelkezik

A Transfermarkton egyébként már hétfőtől a Loki keretéhez tartozott a 29 éves, 182 centiméter magas Arandjel Sztojkovics, aki korábban a szerb válogatott színeiben is bemutatkozott, hazája bajnokságában pedig több mint 200 bajnokit játszott. Az előző idényben 41 tétmeccsen lépett pályára a bajnokságban a második helyen végző belgrádi Partizan csapatánál, a meccseken három gólt és hat asszisztot jegyzett. 

Ezt megelőzően megfordult Topolyán, a Vojvodinánál, Szabadkán, a BSK Borcában és az OFK Beogradban is. Sztojkovics leginkább jobbhátvéd pozícióban futballozott, de a Transfermarkt szerint bevethető védekező középpályásként, középső védőként és a középpálya mindkét szélén is.

Így reagáltak a Partizan-szurkolók 

Az FK Partizan is megosztotta a hírt a közösségi médiában és a honlapján. A fanatikusok többsége sok szerencsét kívánt, de volt olyan kommentelő is, aki szerint a csapat a legjobb jobbhátvédjét veszítette el. Sztojkovics egyébként múlt héten még pályára is lépett a szlovén élvonalban negyedik helyen végző, FC Bravo ellen 2-1-re elveszített edzőmeccsen.

Átigazolási hírek a DVSC-nél:

Joao Oliveira után Tuboly Máté, Baranyai Nimród, Andrija Majdevac és Sztefan Loncsar is távozott Debrecenből, míg az érkezők listájára a kapus Pálfi Donátot, a középső hátvédként és védekező középpályásként is bevethető Batik Bencét, a támadó középpályás Szűcs Tamást, valamint a japán szélső Naoaki Senagát, és immáron Arandjel Sztojkovics nevét írhattuk fel. A Loki-szurkolók az eddigi transzferekkel többnyire elégedettek voltak, de a Haonnak kiemelték, hogy még egy csatár érkezésére mindenképp számítanának, és az sem lenne rossz, ha még több posztra érkeznének játékosok Debrecenbe.

Arandjel Sztojkovics néhány hónapja lőtt bombagólja itt nézhető vissza:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában