DVSC

2024.07.16. 14:03

Nehéz ellenfele lesz a Lokinak a nemzetközi kupában

A harmadik kör győztesei bekerülnek a sorozat csoportkörébe.

Haon.hu

A sorsolás

Forrás: DVSC Schaeffler / dvsckezilabda.hu

A román bajnokságot ötödik helyen záró Valcea, vagy a Dunaszerdahely lesz a DVSC Schaeffler ellenfele az Európa Liga 3. selejtezőkörben, írja a Loki hivatalos oldala.
Kedden az európai szövetség bécsi központjában megtartották az EHF Európa Liga 2. és 3. selejtezőkörének sorsolását. A DVSC Schaeffler kézilabda együttese a harmadik körben kapcsolódik majd be a sorozatba és nehéz ellenfelet kapott, a második körben esedékes román Valcea és a szlovákiai Dunaszerdahely párharcának győztese lesz a Loki ellenfele – mi kezdünk majd idegenben. A 3. selejtezőkör játéknapjai november 9-10 és november 16-17. A harmadik kör győztesei bekerülnek a sorozat csoportkörébe.
Az EL lebonyolítása nem változott, 16 együttes szerepel majd a januárban kezdődő csoportkörben. A dán Ikast, a német HSG Bensheim Auerbach, a román Dunarea Braila és a francia Nantes selejtező nélkül lett tagja a csoportkörnek, ez a négy csapat lesz a négy csoport első kiemeltje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában