Labdarúgás

2024.07.18. 20:41

Győzelem a szlovákok ellen!

A Loki újabb edzőmeccset játszott Ausztriában. A Zsolna ellen a DVSC fiatalja, Szűcs Tamás villogott.

Haon.hu

DVSC: szoros győzelem a Zsolna ellen

Forrás: DVSC-archív

A Szlovákiában élcsapatnak számító MSK Zilina (Zsolna) elleni felkészülési mérkőzés volt soron csütörtökön a DVSC ausztriai edzőtáborában. Ahogy mondani szokás, a találkozó elején a mezőnyjáték dominált, a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben, inkább a mieink birtokolták a labdát. A 13. percben Hamzat Ojediran távoli lövése után fölé szállt a labda – írta a dvsc.hu. 

A félidő feléhez közeledve elég sok volt a szabálytalanság, majd Dzsudzsák Balázs szabadrúgása után Dusan Lagator fejelt, a kapus a léc alól ütötte szögletre a játékszert. A szögletet követően a hosszú saroknál Oleksandr Romanchuk találta el a jobb kapufát. A 45. percben Dzsudzsák Balázs közeli kísérleténél bravúrral védett a szlovákok kapusa, így a szünetig nem esett gól. 

Szűcs félideje volt 

A pihenő után, az 50. percben a Zilina dolgozott ki egy helyzetet, de Oleksandr Romanchuk a gólvonal előteréből menteni tudott. A 60. minutumban aztán megszerezte a vezetést a Loki, Brandon Domingues balról passzolt középre Szűcs Tamásnak, aki 16 méterről kilőtte a bal alsót (1-0). A 66. percben jött a második debreceni gól is, Szűcs Tamás szerzett labdát, majd önzetlenül Bárány Donátnak passzolt, aki nem hibázta el a ziccert (2-0). A mérkőzés utolsó szakaszában megszaporodtak a cserék, Megyeri Balázsnak kellett védenie egy nagyot, majd a 85. percben Hranica egy bombagóllal szépíteni tudott (2-1). A DVSC összességében megérdemelten nyert. 

A Loki a tervek szerint pénteken az osztrák Ried ellen lép pályára. 

A tények: 

Felkészülési mérkőzés 

DVSC–Zilina (szlovák) 2–1 (0–0). 

DVSC: Megyeri – Stojkovic, Romanchuk (Dreskovic, 80.), Lagator, Ferenczi – Ojediran (Szuhodovszki, 80.), Szűcs T. (Manrique, 74.) – Vajda (Pellumbi, 67.), Dzsudzsák (Shaghoyan, 74.), Domingues (Szécsi, 67.) – Bárány (Kocsis, 80.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic. 

Gól: Szűcs T. (60.), Bárány (66.), illetve Hranica (85.).


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában