Tenisz

2024.07.19. 09:32

Bondár Anna szerint ezek a hibák nem férnek bele

A hajdúszoboszlói teniszező, aki a nyolcaddöntőben kiesett a 232 ezer euró összdíjazású, budapesti salakpályás női tenisztornán, a váratlan vereségét egyszerű hibáknak tulajdonította.

Haon.hu

Bondár Anna megszólalt a veresége után

Forrás: Nemzeti Sport / Török Attila

A világranglistán elfoglalt 98. helyével a legjobb magyarnak számító játékos csütörtökön 7:5, 7:5-re kapott ki a selejtezőből szerencsés vesztesként érkezett Ella Seideltől (166.) – írja az MTI.

– Jól indult a meccs, de a stabil német lány elkezdte megérezni a szerváimat – kezdte visszapillantását a Hajdúszoboszló SE sportolója a szövetség közösségi oldalán. – Mindkét szettben megvoltak a lehetőségeim, de ezek az egyszerű hibák nem férnek bele, és ilyenkor jönnek a hullámvölgyek a mérkőzésen. Tavaly a budapesti verseny után nagyon jó formába kerültem, remélem, az idén is így lesz.

A 27 éves játékos a jövő héten a romániai Jászvásáron (Iasi) versenyez szintén 250-es besorolású tornán, ahol vasárnap vagy hétfőn mutatkozik be.    

A Római Teniszakadémián egyesben már nincs versenyben hazai játékos, előzőleg Tóth Amarissa, Babos Tímea, Stollár Fanny és Szabanin Natália már a nyitókörben kiesett.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában