Debrecen

2024.07.20. 18:54

Erre nem számítottunk: újabb válogatott mérkőzés a Nagyerdei Stadionban!

Legutóbb júniusban játszott felkészülési találkozót a Nagyerdei Stadionban a magyar labdarúgó-válogatott. Szeptemberben a debreceni komplexumban ismét válogatott mérkőzés lesz!

Haon.hu

Debrecenben játszik a belga válogatott

Forrás: Origo-archív

A Belga Labdarúgó Szövetség a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezik meg a Belgium–Izrael Nemzetek Ligája-találkozót szeptember 6-án, 20.45 órai kezdéssel, zárt kapuk mögött – írta a csakfoci.hu. 

Válogatott mérkőzés: belga sztároknak ad otthont Debrecen 

A helyszínváltoztatásra azért volt szükség, mert a szövetség tájékoztatása szerint biztonsági okokból egyetlen belga város sem volt hajlandó otthont adni a találkozónak. 

Megjegyezték, miután Brüsszel városa jelezte, hogy az Izrael elleni hazai mérkőzést nem rendezhetik meg a Baldvin Király Stadionban, a szövetség több olyan várost is megkeresett levélben, amely megfelelő UEFA-minősítéssel rendelkezik, ám ezen városok polgármesterei – biztonsági okokból – nem adták hozzájárulásukat a lebonyolításhoz. – Egy hazai mérkőzést otthon, a saját hazánkban kell játszani. Ezért csalódottak vagyunk, hogy egyik város sem tud otthont adni a Vörös Ördögöknek. 

A Franciaország és Olaszország elleni mérkőzéseken azonban számítunk a szurkolókra a Baldvin Király Stadionban – mondta Piet Vandendriessche, a szövetség vezérigazgatója. 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában