Átigazolási hírek

2024.08.01. 20:11

Egy újabb játékos hagyhatja el a DVSC-t?

Nagy érvágás lenne a Loki-szurkolók számára, ha újabb meghatározó futballisták távoznának. A legfrissebb hírek szerint pedig Christian Manrique a hazájában folytathatja.

Tóth Huba Elemér

A Mezőkövesd elleni meccs után Christian Manrique fogta a fejét. Ha eligazol, bizonyára sok Loki-szurkoló is a fejéhez kapna

Forrás: NS-archív

Mint korábban már írtunk róla, valamint a szurkolói ankéton is szó esett róla, hogy más csapatok a DVSC több játékosa iránt is érdeklődtek. Meldin Dreskovicsot a török Fenerbahceval hozták szóba, míg a drukkerek egyik közönségkedvence, Hamzat Ojediran Franciaországba igazolhat. Újabb hírként röppent fel, NB1.hu információi szerint pedig Christian Manrique is távozhat. Mint írják, a futballista hazatérhet és Spanyolországban folytathatja pályafutását. Ennek fényében még inkább megjósolhatatlan, vajon milyen kezdőcsapattal állhat fel a Loki pénteken a Győr ellen.

DVSC, Manrique, átigazolás
Christian Manrique az utóbbi időben hol kezdőként, hol csereként lépett pályára
Forrás: Napló-archív

Christian Manrique a DVSC-ben

A Loki spanyol labdarúgója 2022 nyarán a ciprusi Olympiacos Nicosia együttesétől érkezett a cívisvárosba. A 25 esztendős játékos 43 NB I.-es mérkőzést játszott a piros-fehérek színeiben, mérlege 3 gól és 1 gólpassz. A védekező középpályásként vagy balszélső hátvédként bevethető játékos a tavalyi Európa Konferencialiga-selejtezőkön is valamennyiszer pályára lépett, a Magyar Kupában pedig az elmúlt két szezonban 6 meccsen kapott lehetőséget. A DVSC klubvezetése egy éve 2025-ig meghosszabbította Christian Manrique szerződését. A Transfermarkt jelenleg 500 ezer euróra taksálja a labdarúgó értékét.

Milyen alkalomból készült a videó?

Christian Manrique sportügynökségének, az Eleven Talent Groupnak a hozzájárulásával az elmúlt napokban egy videó is megjelent a Youtube-on, az összefoglaló biztosan nem véletlenül készült: 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában