Átigazolás

2024.07.31. 12:04

Itt lehet a nyár meglepetése: Hamzat Ojediran Franciaországba igazol?

A DVSC egyik legjobbját értékesítheti. Hamzat Ojediran a Ligue 1-ban köthet ki.

Haon.hu

Hamzat Ojediran külföldön folytatja?

Forrás: Napló-archív

A DVSC a nyári átigazolási piacon aktívan tevékenykedik, több érkezőt és távozót is bejelentett a hajdúsági klub az elmúlt hónapokban. A piac zárása előtt néhány héttel azonban az eddigi legnagyobb bomba „robbanhat” a Nagyerdőn: információink szerint Hamzat Ojediran a francia élvonalban folytathatja. 

Hamzat Ojediran, DVSC, Loki, Átigazolás
Hamzat Ojediran akár a PSG ellen is bizonyíthat a következő szezonban
Forrás: NS-archív

Hamzat Ojediran átigazolás: Franciaországban felkerülhet a világtérképre 

A Debreceni VSC középpályása, Hamzat Ojediran az előző szezonban a csapat egyik legjobbja volt. Fokozatosan jó teljesítményt nyújtott, gyakorlatilag nem ismert elveszett labdát. Több góllal és fantasztikus gólpasszokkal is kivette a részét az együttes játékából. A jó produkcióra külföldön is felfigyeltek, információink szerint egy meg nem nevezett francia élvonalbeli gárda már egyezségre is jutott a nigériai játékossal. Minden kétséget kizáróan érthető lenne az érdeklődés, hiszen még mindig egy csupán 20 esztendős futballistáról beszélünk. 

Ahogyan az átigazolási híreknél többször is hangsúlyoztuk: ezek egyelőre pletykák, az esetleges transzferek akkor lesznek hivatalosak, ha a debreceni csapat is bejelenti azt a klub honlapján. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában