Labdarúgás

2024.08.21. 16:12

Meldin Dreskovics is félszázadossá vált

Megyeri Balázs után újabb futballista jubilált. A montenegrói védő a DVSC-DVTK mérkőzésen öltötte magára félszázadik alkalommal a debreceni szerelést.

Haon.hu

A DVSC kapusa, Megyeri Balázs a Győr ellen 50. bajnoki meccsén lépett pályára a debreceni gárda színeiben, így ennek jelképéül a DVTK elleni keleti rangadó előtt a klub vezetőitől egy emlékplakettet vehetett át.

Meldin Dreskovics, Megyeri, DVSC
Megyeri Balázs és Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. ügyvezetője
Fotó: Czinege Melinda

Mérföldkőhöz érkezett a DVSC 26 esztendős montenegrói védője, Meldin Dreskovics is, aki a Diósgyőr elleni bajnokin lépett pályára az 50. alkalommal az NB I.-ben, osztotta meg a hírt a debreceni klub a honlapján.

CM20240817_DVSC-DVTK_OTP Bank Liga 4. forduló_HAON (15)
Meldin Dreskovics az 50. NB I.-es meccsén öltötte magára a DVSC-mezt
Fotó: Czinege Melinda

Ha Meldin Dreskovics gólt lőtt, nyert a DVSC

Meldin Dreskovicsot 2022 májusában igazolta le a Loki, melyben a félszáz találkozó során háromszor volt eredményes és két gólpassz is fűződik a nevéhez. Érdekesség, hogy valamennyi találata győztesnek bizonyult, hisz a piros-fehérek a Paks, a Mezőkövesd és a Fehérvár elleni összecsapást is az ő góljával nyerték meg. 

A labdarúgóra hazája válogatottjában is számítanak, pályafutása során eddig 3 alkalommal lépett pályára montenegrói színekben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában