Labdarúgás

2024.08.10. 20:00

Szrdjan Blagojevics: A játékvezető ténykedését nem kommentálom, de...

A Loki hatalmasat küzdött a pénteki meccsen. Szrdjan Blagojevics szerint egy gyönyörű góltól fosztották meg a DVSC csapatát.

Orosz Krisztofer

Szrdjan Blagojevics a küzdésért méltatta csapatát

Forrás: Napló-archív

A DVSC együttese a Győr legyőzését követően pénteken Kecskeméten vizitált, ahol igyekezett újabb sikert aratni. A Loki kezdőcsapatában néhány változtatást kellett eszközölni Szrdjan Blagojevics vezetőedzőnek, például az előző héthez képest Hamzat Ojediran már nem tartott a csapattal, hiszen a francia Lenshez igazolt. A meccset jól kezdte a Vasutas, noha a KTE-nek is voltak lehetőségei. Akárcsak Győrben, ezúttal is, egy fantasztikus góllal Brandon Domingues juttatta előnyhöz a hajdúságiakat, de még az első félidőben egyenlíteni tudott a hazai gárda. A fordulást követően kettőt is változtatott a piros-fehérek trénere, de egy játékvezetői ítélet megpecsételte a vendégek dolgát: előbb Ferenczi János talált a kapuba egy remek szögletvariációt követően, de kissé érthetetlen módon Csonka sporttárs annulálta azt, majd néhány minutummal később hosszas videózást követően kiállította a cívisvárosi bekket. Májerék innentől mindent egy lapra feltéve támadtak, de a DVSC hősiesen védekezett, sőt, ha kicsit pontosabb a Loki, akár meg is nyerhette volna a parázs rangadót. Az eredmény már nem változott, így a Kecskemét–DVSC meccs 1–1-re végződött. 

DVSC, Loki, Szrdjan Blagojevics, Labdarúgás
DVSC: Az utolsó pillanatig küzdött a Loki
Forrás: MW-archív/Bús Csaba

DVSC: Drámai mérkőzés volt 

A lefújást követő sajtótájékoztatón Szrdjan Blagojevics értékelte a találkozót. A szakember elmondta, gyenge teljesítményt nyújtottak, főleg az első félidőben, de a küzdésért meg szeretné dicsérni a játékosait. – Nem láthattunk túl nagy kvalitást a pályán, ezt nagyon nem kedvelem. Ez volt az egyik legrosszabb meccs a teljesítményünket tekintve, de ezzel is egy pontot tudtunk szerezni. Figyelembe véve a körülményeket – kiállítás, videózás – az volt az egyetlen lehetőségünk, hogy harcoljunk, megmutattuk, mennyire tudunk egymásért küzdeni, ezért dicséret illet a játékosokat. Tíz emberrel játszottunk, de rengeteg energiát tettek bele a srácok. A futballistáim is tisztában vannak vele, hogy az utóbbi időszakban ez volt az egyik legrosszabb teljesítményük – kezdte a tréner. A szerb vezetőedző a teljesítmény okairól is szót ejtett. – Ha valami nagyobb célért szeretnénk küzdeni, sokkal jobbnak és bátrabbnak kell lennünk. Természetesen felelősséget is kell vállalnunk, az első félidőben nem voltunk a toppon. Szeretem, ha mi vagyunk a főszereplők a meccsen, de ez most máshogy alakult. Kíváncsi vagyok, mi lesz a játékosok válasza a következő meccsen. 

Többet várok a fiúktól, lesz időnk felkészülni, edzeni, remélem, sikerrel vesszük a DVTK elleni meccset. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, a küzdőszellem tetszett, ezért meg szeretném dicsérni újra a játékosokat. A játékvezető ténykedését nem kommentálom, hiszen erre nincs ráhatásom, de személyesen megmondtam neki a véleményem. Egy fantasztikus szögletvariációból találtunk be, de nem adták meg 

– fogalmazott a tréner. 

A tények: 

NB I. 3. forduló 

Széktói Stadion, Vezette: Csonka B. 

Kecskemét–DVSC 1–1 (1–1) 

Kecskemét: Kersák – Májer (Zsótér 73.), Szabó, Belényesi, Katona, Zeke – Nikitscher (Lukács 94.), Vágó, Meskhi (Helmich 46.), Kovács (Nagy K. 73.)– Pálinkás Vezetőedző: Szabó István. 

DVSC: Megyeri – Sztojkovics, Dreskovics, Pellumbi, Ferenczi – Szuhodovszki (Szűcs 46.), Lagator – Domingues (Shaghoyan 90.), Dzsudzsák (Braga 63.), Vajda (Szécsi 46.) – Bárány (Silué 76.) Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics. 

Gól: Domingues 19. perc (0–1), Vágó 47. perc (1–1) 

Kiállítva: Ferenczi János 63. perc

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában