Tenisz

2024.08.15. 08:18

Marozsán Fábián legyőzte az ideges franciát Cincinattiben

A hajdúszoboszlói teniszező magabiztosan diadalmaskodott.

Haon.hu

Marozsán Fábiánra a folytatásban még nehezebb feladat vár

Forrás: AFP

A Hajdúszoboszlói SE kiválósága, Marozsán Fábián bejutott a második fordulóba a közel 6,8 millió dollár (mintegy 2,45 milliárd forint) összdíjazású cincinnati keménypályás tenisztornán, írta az MTI.
A világranglistán 50. helyen álló párizsi olimpikon alanyi jogon volt tagja a főtábla mezőnyének, az első körben az a francia Corentin Moutet várt rá, aki hazai közönség előtt az ötkarikás játékokon nyolcaddöntőig jutott és aki Cincinnatiben a selejtező második fordulójában három szettben búcsúztatta Fucsovics Mártont. A 24 éves magyar játékost nem zavarta meg, hogy riválisa a találkozó alatt többször is elég sportszerűtlenül viselkedett (a játékvezetővel, a vonalbírókkal, de még a labdaszedőkkel is összekapott), Marozsán magabiztosan diadalmaskodott.

A HSE teniszezője a nyolcadik kiemelt és így az első fordulóban erőnyerő bolgár Grigor Dimitrovval találkozik a legjobb 32 között.

Eredmény, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

Marozsán Fábián-Corentin Moutet (francia) 6:4, 7:6 (7-2)



 

    

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában