Kézilabda

2024.08.30. 18:49

PirosFehér Piknik: Jó hangulat és rengeteg drukker várta a debreceni kézis lányokat – fotókkal, videóval

A DVSC Schaeffler szurkolói a csapat utolsó felkészülési meccse után találkozhattak kedvenceikkel. A PirosFehér Piknik jó hangulatban és kötetlen beszélgetéssel telt.

Orosz Krisztofer

– Fantasztikus érzés, hogy idén is meg tudtuk rendezni a pikniket, jobb személyesen átadni a bérleteket a szurkolóknak, ha a játékosokkal is tudnak találkozni – mondta a DVSC Schaeffler ügyvezetője, Ábrók Zsolt a PirosFehér Piknik elnevezésű közönségtalálkozón pénteken délután 5 órakor. 

PirosFehér Pikniket tartott pénteken a DVSC Schaeffler
PirosFehér Pikniket tartott pénteken a DVSC Schaeffler
Forrás: Kiss Annamarie

PirosFehér Piknik: pozitívan tekintenek a szezonra 

– Az elmúlt évi nagy sikeren felbuzdulva idén is megrendezzük a PirosFehér Pikniket, ahol a szurkolók és a csapat támogatói egy jó hangulatú összejövetelen találkozhatnak és beszélgethetnek a játékosokkal. A péntek délután három órakor kezdődő Podravka Koprivnica elleni felkészülési mérkőzés után is érdemes a Hódosban maradni, mert öt órától „piknikezünk” – írták a klubhonlapon. Már az esemény kezdete előtt tolongtak a drukkerek a sportcsarnok előtt, a zsíros kenyerek és a frissítő italok is nagy számban fogytak. Valóban olyan érzésük lehetett a résztvevőknek, hogy családi közegbe érkeztek, a játékosok pedig a sikerrel megvívott edzőmeccs után meg is érkeztek a szurkolókhoz, akikkel rengeteg közös képet készítettek. 

Ábrók Zsolt szerint remek érzés, hogy ilyen keretek között is találkozhattak a drukkerekkel, s reméli, sikeres szezon elé néz a csapat. – Jó látni, hogy egyre több gyermek van a lelátókon és az ilyen eseményeken. Érezhető már ez a példaképérzet, ehhez klubszinten is próbálunk igazodni. 

Szeretnénk visszaszerezni a dobogót a bajnokságban, az európai kupában is nagyot alkotnánk, de novemberben ehhez az egyik legerősebb ellenfelet kell legyőznünk. 

A sors furcsa fintora, hogy az egyik csapat nem lesz ott a Final Fourban, de azon dolgozunk, hogy továbbjussunk – kezdte a szakember. 

Egyre jobban van „Koni” 

A DVSC Schaefflert fél éve nagy veszteség érte, hiszen Hámori Konszuélánál keresztszalag-szakadást szenvedett. A klub pénteki rendezvényén immár „Koni” is jelen volt, széles mosollyal fogadta a drukkerek biztató szavait, emellett pedig rengeteg aláírást is kiosztott.

Hámori Konszuéla
Hámori Konszuéla optimistán nyilatkozott a rehabilitációjáról
Forrás: Kiss Annamarie

A játékost először rehabilitációjáról kérdezte portálunk. – Szerencsére jól érzem magam, nagyon optimista vagyok. Tegnap volt egy mérésünk, kiderült, hogy ugyanannyi izom van mindkét lábamon, amely egy ekkora sérülésnél nagyon jó hír. Semmiféle fájdalmam nincs, remélem, így is marad ez a rehab végéig – kezdte a klasszis játékos. Hámori Konszuéla a szurkolókról és a szezon várakozásairól is nyilatkozott. – Semmit sem szeretnék elsietni, inkább kivárom a teljes felépülést, mintsem valami rosszul alakuljon. Szerintem remek csapatunk van, vissza szeretnénk szerezni a harmadik helyet. 

A szurkolóink fantasztikusak, főleg, hogy hétköznap ennyien eljöttek. Sokszor egyébként a hétköznapokban is odajönnek hozzánk, kérdeznek, igyekszünk mindig mindenkire elég időt fordítani. Szerintem fantasztikus, hogy a klub vezetése az ilyen eseményekre is gondol, egészen egyedülálló a debreceni légkör

– mondta a cívisvárosi játékos. 

Az esemény végéhez közeledve volt kvízjáték, és az igazán kalandvágyó Loki-drukkerek műsorvezetői pozícióban is kipróbálhatták magukat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában