Loki

2024.08.26. 19:55

Az Újpest elleni zakó volt az utolsó csepp? Már le is válthatták a DVSC edzőjét! – frissítve!

A Csakfoci úgy tudja, elköszönt a Loki Szrdjan Blagojevicstől. A hírek szerint a DVSC hétfői edzését már Dombi Tibor vezette.

Haon.hu

Frissítés:

Korábban írtuk:

A Csakfoci információi szerint a DVSC elköszönt Szrdjan Blagojevicstől, így a szerb tréner elhagyja a hajdúsági klubot. A sportlap hétfő este arról írt, hogy Blagojevics már el is búcsúzott a csapattól, és egy mérkőzés erejéig Dombi Tibor lesz majd a megbízott edző. Úgy tudják, már a hétfői edzést is ő vezette, és erről a Haon is így értesült.

A DVSC már el is köszönt Szrdjan Blagojevicstől?
A DVSC már el is köszönt Szrdjan Blagojevicstől?
Forrás: Napló-archív

Egy harmadik és egy ötödik hely Szrdjan Blagojevics eddigi mérlege

Mint emlékeztettek, a csapat az előző fordulóban váratlanul sima, 3-0-s vereséget szenvedett Újpesten, de távolabbra nézve sem rózsás a helyzet: a Loki 4 forduló alatt 4 pontot gyűjtött, ezzel mindössze a tizedik az élvonalban.

Az 51 éves Blagojevics 2022 szeptemberében érkezett a Lokihoz, első szezonjában rögtön a harmadik helyet szerezte meg a csapattal, így kiharcolták a nemzetközi kupaszereplést. A 2023/2024-es idényt az ötödik helyen zárta a DVSC.

Már az utód is megvan?

Az Nb1.hu szerint Máté Csaba váltja a szerb szakembert a Debrecen kispadján, értesüléseik szerint Mátéval szóban már meg is állapodott a vezetőség. Az 54 éves szakember tavaly Sztanyiszlav Csercseszov távozása és Dejan Sztankovics érkezése között 10 mérkőzés erejéig irányította a Ferencvárost, emelték ki.

Ahogy korábban a Haon megírta, az Újpest elleni meccs után a Loki-szurkolók részéről forrtak az indulatok, a lelátóról számon is kérték a játékosokat. Ebben a cikkben annak jártunk utána, hogy sofascore.com és az eredmenyek.com statisztikákkal foglalkozó nemzetközi portál alapján a 2024/2025-ös idény első fordulóiban melyik Loki-játékosok teljesítettek a legjobban, és az adatok alapján kik a gárda leggyengébb láncszemei.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában