Sportkörkép

2024.09.06. 11:15

DEAC: Kihívások előtt a futsalcsapat; a labdarúgók pedig továbbra is veretlenek

A Debreceni Egyetem futsalcsapatára nehéz mérkőzés vár a Haladás ellen, mindeközben a labdarúgók veretlenségi sorozatukat szeretnék folytatni.

Haon.hu

A Debreceni Egyetem labdarúgói az idei szezonban még nem szenvedtek vereséget, és ezt a sikeres szériát folytatnák hétvégén is. A DEAC férfi futsalcsapatára nehéz mérkőzés vár, de megkezdik a küzdelmeket a kézilabdázók is – írja az unideb.hu.

A DEAC alakulatára újabb nehéz feladat vár
A DEAC futsalalakulatára újabb nehéz feladat vár
Forrás:  MW-archív

A DEAC futsalcsapata újabb kihívás elé néz

Vármegyei rangadón szerzett egy pontot legutóbb a DEAC férfi futsalcsapata az NB I-ben, miután a Berettyóújfalu otthonában 2-2-es döntetlent játszott. Most egy újabb nehéz feladat következik, hiszen az elmúlt évek egyik legerősebb csapata, a Haladás látogat Debrecenbe. A mérkőzést pénteken 18.30-tól rendezik a DESOK-ban.

Hazánk legerősebb gárdáját fogadjuk, ezért nagyon nehéz meccsre számítunk 

– kezdte a beszélgetést Vass Ottó. 

Csak tökéletes védekezéssel és jó helyzetkihasználással lehet esélyünk a bravúrra. Azt be kell vallani, ha a Haladás jó napot fog ki, akkor nem sok sanszunk lesz a pontszerzésre, ettől függetlenül nem feltartott kézzel lépünk pályára. Némileg átalakult a szombathelyiek kerete, például új légiósaik vannak, ám velük sem lettek gyengébbek, sőt…

 – tette hozzá a csapatkapitány.

Labdarúgás

Kiváló sorozatban vannak NB III-as labdarúgóik, akik hat forduló után 100 százalékos mérleggel vezetik a tabellát. Urbin Péter legénysége legközelebb a sereghajtó Füzesabony otthonában lép pályára, ahol vasárnap 16 órakor indul útjára a labda.

Kézilabda

Véget ér a szünet a kézilabdázók számára, hiszen szombaton megkezdődnek a küzdelmek az NB I/B-ben. A DEAC az első fordulóban hazai pályán játszik a Rákosmente ellen, a találkozót 18 órától rendezik meg a DESOK-ban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában