Helyi sport

Tegnap, 16:01

Teljesen mindegy, milyen játékkal, de nyernie kell a DEAC-nak!

A vezetőedző szerint a Debreceni Egyetem alakulatának a tagjait a gyengébb eredmények ellenére sem kell külön motiválni. Hatpontos meccs vár a DEAC futsalosaira.

Haon.hu

A DEAC futsalcsapata a férfi NB I. nyolcadik fordulójában a Rubeolát fogadja, az összecsapás pénteken 18.30-kor kezdődik a DESOK-ban. Tihanyi Csaba tanítványainak eddig nem úgy alakult a szezon, ahogy remélték, ugyanis jelenleg mindössze négy egységgel rendelkeznek. A Pest vármegyeiek sem lehetnek elégedettek, mivel hat fiaskóval kezdtek, ám az előző játéknapon a TFSE ellen már összejött az első győzelem. – Teljesen mindegy, hogy milyen játékkal, de nyernünk kell! – szögezte le Tihanyi Csaba a klub honlapján. – A Rubeola a legutóbbi idényben még a másodosztályban szerepelt, de azt érzem, hogy folyamatosan fejlődik, és egyre jobban felveszi az NB I. ritmusát. Abban biztos vagyok, hogy az ellenfelünk nem adja olcsón a bőrét, ezt nem is engedné az edzőkollégám, ettől függetlenül meg akarjuk szerezni a három pontot. Szerencsére a jelek szerint ezúttal a teljes keret a rendelkezésemre áll majd – ecsetelte a vezetőedző.

deac futsal, deac, rubeola, desok, futsal, tihanyi csaba, deac-rubeola
Tihanyi Csaba,a DEAC futsal csapatának vezetőedzője
Forrás: DEAC-archív

Senkit sem kell motválni a DEAC futsalosai közül

A DEAC augusztusban előbb a TFSE-t fektette két vállra, majd az MVFC otthonában 2-2-es döntetlent játszott, ám az előző négy fellépésén rendre kikapott. Az egyetemisták oldala kíváncsi volt arra, hogy ez a hullámvölgy mennyire befolyásolta a hangulatot. – Érződik az elégedetlenség, de ez ilyen helyzetben természetes. Szerencsére senkit sem kell motiválni, a fiúk mindenkinek bizonyítani akarnak. Be kell vallani, hogy az eddig megszerzett négy pont nagyon kevés. A képet valamelyest árnyalja, hogy nehéz volt a sorsolásunk, de ez nem lehet mentség. Azt éreztem, hogy az Újpesttel vívott mérkőzésben több volt, míg a Magyar Futsal Akadémia ellen nekünk állt a zászló, de az ellenfél kapuja előtt rossz döntéseket hoztunk. A folytatásban hátul minimalizálni kell a hibák számát, míg elöl nagyobb koncentrációra lesz szükség a támadásbefejezéseknél – adta ki az ukázt Tihanyi Csaba.

NB I. 8. forduló

  • DEAC-Rubeola FC
  • péntek 18.30, DESOK

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában