Piros-Fehér Történetek

2024.09.12. 00:19

Folytatódnak a Piros-Fehér Történetek

Ezúttal két ”régi motoros” sztorijait hallgathatják majd meg az érdeklődők. Csütörtök este ismét Piros-Fehér Történetek

Haon.hu

Piros-Fehér történetek csütörtökön Nagyerdei Víztoronyban

Forrás: Czinege Melinda

Az Ultras Debrecen szervezésében létrejött Piros-Fehér Történetek programsorozat második évada Kusnyir Erikkel nyitott, most pedig Bács Zoltán és Sándor Mihály személyében két olyan vendég érkezik a Nagyerdei Víztoronyban csütörtökön 18.30-tól, akik hosszú évtizedek óta a lelátók megszállottjai. Azokban az időkben lettek a DVSC szurkolói, amikor a siker mértékegysége még teljesen más volt, mint napjainkban. Nem csak a bajnoki cím tűnt néha elérhetetlen álomnak, de a hosszú távú első osztályú tagság is. Mindketten sokat tettek azért, hogy a Loki története fennmaradhasson az utókor számára. Rengeteg cikk és kiadvány, több kötet legendás piros-fehér történet, valamint rendezvény és debreceni sportfejlesztés fűződik a nevükhöz.

Piros-Fehér történetek, Bács Zoltán, Sándor Mihály, DVSC, Loki, Nagyerdei Víztorony, Debreceni VSC, ultras debrecen
Piros-Fehér Történetek  csütörtökön  Nagyerdei Víztoronyban
Forrás: Czinege Melinda

Mi is pontosan a Piros-Fehér Történetek?

Az ultrák által életre hívott szurkolói esemény, melynek célja a Debreceni VSC csapatához és Debrecen városához köthető ikonikus játékosok, edzők, szakmai vezetők és nevesebb támogatók meghívása, örökségünk ápolása, valamint a szurkolói közösség további építése.

A szervezők mindezt egy könnyedebb hangvételű, tematikus beszélgetéssorozat keretein belül valósítják meg korabeli történetek felelevenítésével.

A moderált beszélgetések látogatása díjmentes, az est második felében pedig mindenki szabadon kérdezhet a vendégektől. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában